Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι μαφίες των ουτσεκάδων!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔΑΝΑΗ



Ένταξη: 16 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 106
Τόπος: ΘΩΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 14, 2008 10:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Οι μαφίες των ουτσεκάδων!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αλβανικά εγκλήματα πολέμου

Οι μαφίες των ουτσεκάδων!!!

Τον "ασκό του Αιόλου" άνοιξε η Κάρλα ντελ Πόντε με τις αποκαλύψεις ότι οι Αλβανοί αντάρτες έκαναν εμπόριο οργάνων που είχαν αφαιρεθεί από Σέρβους αιχμαλώτους.
Η συνέχεια εδώ:
http://www.foreignpress-gr.com/2008/04/blog-post_12.html



Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΔΑΝΑΗ



Ένταξη: 16 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 106
Τόπος: ΘΩΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 14, 2008 10:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αφαιρέσεις οργάνων Σέρβων, πριν από την εκτέλεσή τους, από Κοσοβάρους
Της ΕΡΣΗΣ ΒΑΤΟΥ

Ανατριχιαστικά στοιχεία για αφαίρεση οργάνων από Σέρβους αιχμαλώτους του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου (ΑΣΚ ή UCK) και πώλησή τους στο εξωτερικό, δίνει στην αυτοβιογραφία της, που μόλις κυκλοφόρησε, η Κάρλα ντελ Πόντε.
Η πρώην γενική εισαγγελέας του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για τα εγκλήματα στην πρώην Γιουγκοσλαβία και τώρα πρεσβευτής της Ελβετίας στην Αργεντινή, υποστηρίζει παραθέτοντας μαρτυρίες ότι το 1999, μετά το τέλος του πολέμου, περίπου 300 Σέρβοι της επαρχίας απήχθησαν από τον ΑΣΚ και μεταφέρθηκαν σε «κλινική»-στρατόπεδο συγκέντρωσης της κεντρικής Αλβανίας, όπου τους αφαίρεσαν όργανα και μετά τους σκότωσαν. Περιγράφει, μάλιστα, στην αυτοβιογραφία της «Η καταδίωξη - Εγώ και οι εγκληματίες πολέμου», το αποτέλεσμα αυτοψίας στην «κλινική»: αίματα, σύριγγες, φάρμακα, μυοχαλαρωτικά, γάζες...

Συγκλονιστική η αυτοβιογραφία τής πρώην γενικής εισαγγελέως του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, Κάρλα ντελ Πόντε. Σ' αυτήν κάνει αναφορά σε κλινική-στρατόπεδο συγκέντρωσης του UCK στην κεντρική Αλβανία, όπου η φρίκη των Σέρβων αιχμαλώτων αγγίζει εκείνη των Εβραίων του Αουσβιτς (φωτ. ΑΠΕ)
Οι σερβικές αρχές ήταν ενήμερες για το περιεχόμενο του βιβλίου και διεξάγουν έρευνα, ενώ η Ενωση Οικογενειών Απαχθέντων και Δολοφονηθέντων Σέρβων του Κοσόβου ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της Ντελ Πόντε γιατί, ενώ είχε αποφανθεί ότι όλοι οι αγνοούμενοι ήταν νεκροί, ουδέποτε ενημέρωσε τους δικούς τους για την αφαίρεση οργάνων. Η εφημερίδα του Βελιγραδίου Press έγραψε ότι κομβική για την υπόθεση ήταν η μαρτυρία ατόμου με τον κωδικό Κ-144, που περιέγραψε με λεπτομέρειες την ιστορία, προσθέτοντας ότι ο ΑΣΚ και οι μεσάζοντες «μοιράστηκαν 4 εκατ. μάρκα» από τα όργανα που πωλήθηκαν στο εξωτερικό.

Η Κάρλα ντελ Πόντε
βάλλει και κατά του Χασίμ Θάτσι, διοικητή του ΑΣΚ και τώρα πρωθυπουργού του Κοσόβου. Περιγράφοντας τον εαυτό της, λέει ότι είναι «κυνηγός φιδιών». Ο Θάτσι έφερε την προσωνυμία «φίδι».

Η ελβετική κυβέρνηση, η οποία αναγνώρισε την ανεξαρτησία του Κοσόβου, της απαγόρευσε να παρουσιάσει το βιβλίο της την Κυριακή στο Μιλάνο, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση ότι η προώθησή του «δεν είναι συμβατή με τη θέση της ως πρέσβειρας της Ελβετίας». Την απαγόρευση κυκλοφορίας του βιβλίου των 400 σελίδων είχε ζητήσει τον περασμένο μήνα από τον ΟΗΕ και η Σερβία, υποστηρίζοντας ότι περιέχει στοιχεία «που μπορεί να υπονομεύσουν την επιχείρηση των μυστικών υπηρεσιών για εντοπισμό και σύλληψη» υπόπτων για εγκλήματα πολέμου.


(Πηγές: Corriere della Sera, www.ansa.it, www.balkaninsight.com, www.b92.net)


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 09/04/2008
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 14, 2008 12:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κομίζει γλαύκας εν Αθήναις η αγαπητή Κάρλα!

Το ποιόν των ουτσεκάδων είναι γνωστό. Πρόκειται για σκληρούς και απάνθρωπους μαφιόζους. Βέβαια, όσοι λέμε κάτι τέτοιο είμαστε "ρατσιστές" και "εθνικιστές".

Πάντως, αργά η γρήγορα η ιστορία, η ιστορική εξέλιξη, θα απαιτήσει από τους ουτσεκάδες να πληρώσουν, και με τόκο μάλιστα, τις εγκληματικές τους πράξεις.

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες