Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το έπακρο του μηντιακού δωσιλογισμού

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ουζερί:: Ο Μπελαμής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 1:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Το έπακρο του μηντιακού δωσιλογισμού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ, ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ




Είναι αλήθεια ότι η συλλογική καταδίκη είναι κρούσμα ολοκληρωτισμού και αντιδημοκρατικής νοοτροπίας. Σε κάθε άθροισμα ομοειδών που εξωτερικά μπορεί να παρουσιάζει τα απεχθέστερα χαρακτηριστικά σε συνολικό επίπεδο, σχεδόν πάντα υπάρχει -έστω και σε ελάχιστο συγκριτικά βαθμό- ένα υποσύνολο εξαιρέσεων: το οποίο παρεμπιπτόντως ακριβώς γιατί έχει κατορθώσει να μην διαβρωθεί από την γενική χυδαιότητα του συνόλου κρύβει μια μοναδική ποιότητα ήθους και ευγένειας.
Είναι οι λεγόμενοι αδιάφθοροι, κάθε λογής, εκείνοι που ενώ περιβάλλονται σφυκτικά από σηπτικές διαργασίες και την βλέννα του ατομικιστικού κανιβαλισμού, αυτοί αλώβητοι διατηρούν το ανεκτίμητο άρωμα της ανθρωπιάς τους.

Με αφορμή όμως τα γεγονότα των ημερών γεννιέται για άλλη μια φορά η ανάγκη να αναφερθεί πως υπάρχει και το γνωστό συνάφι για το οποίο η συλλήβδην καταδίκη δεν θα αδικούσε κανέναν: Το δημοσιοκαφρικό συνάφι. Ότι υπάρχουν, ζήτημα, 5-10 δημοσιογράφοι σε αυτόν τον τόπο που δεν πούλησαν την μάνα τους κι έχουν χάσει την δουλειά τους γιατί αρνήθηκαν να καταργήσουν την όρθια θέση που χαρίζει ο σκελετός στα δίποδα, δεν σώζει καμμιά κατάσταση. Απεναντίας, δεν αποκλείει ότι μπροστά στον ανηλεή διωγμό και τα αλλεπάλληλα μαρτύρια που έχουν υποστεί θα προτιμούσαν και να θυσιαστούν προκειμένου να μας λυτρώσουν, στην περίπτωση που ένας ρηξικέλευθος ΚΑΙΑΔΑΣ απειλούσε να καταπιεί και τους ίδιους αδιάκριτα μαζί με τους επαγγελματικά και φαινομενικά ομοειδείς τους. Τα 5 και 10 αθώα άτομα, δεν ξελασπώνουν ένα ελεεινό συνδικάτο γλίτσας και προσκολήσεως.

Το δημοσιογραφικό συνάφι αν κατά έναν σωτήριο τρόπο πήγαινε στον αγύριστο, πέρα από το γεγονός μιας ιδιαίτερης παγκόσμιας ευεργεσίας, θα είχαν συμπαρασυρθεί σε άδικο συμψηφισμό άνθρωποι μετρημένοι στα δάχτυλα.


Απόψε, το μολυσματικό περιεχόμενο των τηλεοπτικών αποχετεύσεων, έχει διατάξει τους τηλεπαρουσιαστές του να ανασύρουν όλη την νεοφιλελεύθερη διαστροφή γιατί ο αγώνας είναι "υπέρ πάντων". Έχουν τζογάρει και την τελευταία δεκάρα!

Στον σταθμό του Κοντομηνά έχουν βγάλει τον Δημητρά!

Ο Τεγόπουλος κι ο Λαμπράκης έχουν διατάξει τον Θεοδωράκη να βγάλει τον Στέφανο Μάνο!

Ενδεικτικά, για να καταλάβουμε την έννοια της "πολυφωνίας" και στην "μη νεοφιλελεύθερη" διάστασή της, το υπόλοιπο πάνελ συμπληρώνεται από την Σώτη Τριανταφύλλου, έναν ηθοποιό του λάιφστάιλ, κι έναν "αντιεξουσιαστή"!!!


Την βορβωρώδη αποφορά της μηντιακής διαχείρισης των προπαγανδιστικών αναγκών δεν είναι ανάγκη να την περιγράψουμε αναλυτικότερα γιατί τα ανθρώπινα νεύρα δεν έχουν απεριόριστη αντοχή.


Όταν οι αδίστακτοι μαφιόζοι,

που απομυζούν το ξύγκι της μύγας για να ορθώνουν τα κραταιά μέγαρα των δημοσιογραφικών συγκροτημάτων τους και της τηλεοπτικής πορνογραφίας τους και συνθλίβουν όποιον εργαζόμενο δεν αποστείρωσε ικανοποιητικά την κατουρημένη ποδιά τους,

μας μιλάνε για "αντιεξουσιαστές" και "παρατηρητήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων",

τότε κανένα κιούγκι δεν βρίσκεται κατάλληλο να αντέξει τον φόρτο αυτής της περιττωματικής μάζας.



Να απομακρυνθούμε από τα καπάκια του μηντιακού υπονόμου!! Θα εκραγούν από τις εύφλεκτες αναθυμιάσεις της ίδιας τους της σήψης...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΑΤΑΛΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 2:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο άλλος έμπορας των αντιεξουσιαστικών λεονταρισμών, από την εξουσιαστική δομή του ΑΛΤΕΡ, ο Χαρδαβέλας, πουλούσε την επαναστατικότητα της…αντιεξουσιαστικής νεολαίας.

Παρέλασαν από το τηλεοπτικό παζάρι του επιφανείς παράγοντες του αντιεξουσιαστικού χώρου που ταύτισαν την εξέγερση των κουκουλοφόρων με τις εξεγέρσεις του Λος ¶ντζελες και παρισινών προαστίων…

Ο άλλος ο μεγάλος «επαναστάτης» ( της πρέζας και της χυδαιολογίας», ο διαβόητος Ψαριανός, προειδοποίησε απειλητικά στο Θεοδωράκη στο MEGA: «Θα αγριέψει η κατάσταση πολύ»!!!

Βρε πόσο ανοικτά έγιναν τα ΜΜΕ στις επαναστατικές εξεγέρσεις!!!

Στα ανατρεπτικά διαγγέλματα….


Και στους …κουκουλοφόρους, τους ποικίλους κουκουλοφόρους!!!

Οι νταβάδες αποφάσισαν να ανατρέψουν το σύστημά τους και διαφημίζουν τους επαναστάτες κουκουλοφόρους από όλα τα κανάλια.

Τριανταφυλλόπουλοι, Χαρδαβέλες, Λαζόπουλοι, οικότροφοι του Λαμπράκη και των λοιπών «προοδευτικών» «νταβάδων», όλοι αυτοί με τις παραφουσκωμένες τσέπες, τις βίλες, τα πολυτελή τζιπ και τις υψηλές πρακτορικές διασυνδέσεις, κηρύσσουν από τις ιδεολογικές μήτρες της καπιταλιστικής εξουσίας την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ εναντίον της εξουσίας!!!!!


¶, βρε φουκαρά Μαρξ, Λένιν, Ρόζα, Τρότσκι και λοιποί. Πόσο έξω πέσατε στις αναλύσεις σας. Σας διέφυγε παντελώς ότι το κεφάλαιο θα στραφεί εναντίον της εξουσίας του, με όργανα τα δικά του ΜΜΕ και τους πληρωμένους λακέδες του!!!

Μα είναι δυνατόν να έχουμε πέσει τόσο χαμηλά και να έχουμε απωλέσει σε τέτοιο βαθμό τη λογική που να ανεχόμαστε τη δικτατορία αυτής της παρασιτικής αλητείας;
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος



Ένταξη: 17 Φεβ 2008
Δημοσιεύσεις: 40
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 2:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητέ βγάλαν στον ΑΝΤ1 τον επικεφαλής της "Χρυσής Αυγής" χωρίς ο ίδιος-ενά γραφικό ανθρωπάκι- να αντιλαμβάνεται το τι παγίδα του στήνουν. Ο Φούρας στην Πάτρα χαρακτήρισε τους πολίτες που συνεμπλάκησαν με τους αντιεξουσιαστές χρυσαυγήτες!!!!

¶υριο είναι βέβαιο τι γραμμή θα περάσει. Ηδη όλοι μιλούν για τις "λαικές εξεγέρσεις".

Απλά κάποιοι εκτίθονται άσχημα, περισσότερο και απο την κυβέρνηση Καραμανλή.

Οι λεβέντες των εξαρχείων πλάκωσαν στο ξύλο Βρετανούς δημοσιογράφους. Κανείς δεν μιλά.
_________________
Δημήτριος Ν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 2:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://taxalia.blogspot.com/2008/12/blog-post_2175.html


οι πολεμιστές του γυαλιού, που τραυματίστηκαν στον αγώνα αλλαγής καναλιού


Κάποιος σοφός είπε: Οι δημοσιογράφοι είναι παράσιτα γιατί ζουν από τον πόνο των άλλων.

Μεταξύ καφέ και τσιγάρου,
όπως λένε οι παλιοί, δηλαδή μεταξύ φωτιάς και βανδαλισμού, εμφανίστηκαν και πάλι οι γνωστοί Τριανταφυλλόπουλοι, Αφτιάδες, Καμπουράκηδες και λοιποί καθυστερημένοι, βολεμένοι, σωτήρες του Έθνους μας να τα βάλουν με την Αστυνομία (μπάτσους, γουρούνια, δολοφόνους) και να στιγματίσουν με τον γνωστό γλυκερό και σιχαμερό τρόπο τους την δολοφονία του άτυχου μικρούλη.

Οι παντογνώστες λιγδιάριδες
που λυμαίνονται την τηλεόραση μας έδειξαν πάλι τον δρόμο της Δημοκρατίας (της δικιάς τους λιγδιάρας, βολεμένης και δήθεν φιλελεύθερης).

Τι θα γίνει ρε παιδια;

Ως πότε θα μας περνάνε για βλάκες και θα προσπαθούν να μας χώσουν στον δρόμο που χάραξε η αθλιότητά τους, οι πολεμιστές του γυαλιού, που τραυματίστηκαν στον αγώνα αλλαγής καναλιού;

Σκοτώθηκε ένα παιδάκι ρε άθλιοι
και αντί να σεβαστήτε την δύστυχη μάνα και τον πατέρα βγαίνετε να λιγδιάσετε και να μαζέψετε ηληθίους οπαδούς.
Πιαστήκατε στο ότι το σκότωσε ένας πιθανόν ψυχασθενής (γιατί από τους ψυχασθενείς που ψηφίζονται βγαίνουν τέτοιοι που τους υπηρετούν) για να στήσετε το πανηγύρι της βλακείας σας.

Πόσα παιδάκια σκοτώθηκαν στα Τέμπη;


Τι κάνατε τότε;


Ο νταλικιέρης δεν φέρνει τηλεθέαση.
Τηλεθέαση φέρνουν οι πρωινάδες που χασκογελάνε ασχολούμενοι με τα βρακιά και τα σόβρακα.
Μέχρι και ο Στιβ Κακέτσης είπε την γνώμη του για τα γεγονότα.

Μπράβο και συγχαριτήρια.

Μέχρι και την γνώμη του ψυχρού φονιά Ξηρού ζητήσατε.
(σημ.taxalia: ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ !)

Τι άλλο θα δούμε στην δύστυχη ζωή μας;
Να χαθήτε ρε και να αφήσετε ήσυχο τον κοσμάκη στην μίζερη ζωή του.
Επιστροφή στην κορυφή
προϊστορικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 2:53 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η Ιστορία του Τράγκα



Ο Τράγκας, αν και είναι αλήθεια εμπορεύεται και κάποιες αλήθειες που δεν πουλιώνται σε άλλο εμπορομανάβικο πάγκο, ανήκει σε αυτή την κατηγορία που αν οσμιστεί πως το καράβι βουλιάζει ακολουθεί τις οδηγίες εκτάκτων αναγκών:

1) Σωσίβιο
2) Λέμβος
3) ¶ντε γειά μας


Η πλάκα είναι ότι ενώ ιδρώνει κάθε φορά για να ανεβάσει κι από μια νεοδημοκρατική κυβέρνηση, όταν αντιληφθεί την μη αναστρέψιμη φθορά κάνει "μεταβολούμπα", που έλεγε σκωπτικά κι ένας συνάδελφός μου φαντάρος.

Το '92-'93 ήταν το υπερόπλο του Αλαφούζου στον επιχειρηματικό του καυγά με τον Μητσοτάκη...

Σε όλη την λαίλαπα του Σημιτισμού είναι αλήθεια ότι υπηρέτησε φιλότιμα τη ΝουΔού και υπέφερε αγόγγυστα τις διώξεις Σημίτη για να φανεί συνεπής προς το "κόμμα" του, αν κι εκεί κόμματα δεν χωράνε εξ ου και τα εισαγωγικά.

Με το που βγήκε ο Καραμανλής το ποσοστό των κρατικών διαφημίσεων που πήρε ο Τράγκας δικαιολόγησε τις υποχρεώσεις που του είχε η ΝΔ για την αμέριστη "συμπαράστασή του"...

Τώρα που βλέπει ότι το πλοίο κλυδωνίζεται ξαναβαγαίνει στα κανάλια και λέει ο κόσμος είναι δικαιολογημένος να ξεσπά γιατί ο Καραμανλής είναι ανάλγητος...


Κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή!!
Επιστροφή στην κορυφή
fiamou



Ένταξη: 02 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 180
Τόπος: Χίος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 9:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σύντροφοι, ξεχάσατε να αναφέρετε τον Κώστα Μπαζεβάνη στον ALPHA για του οποίου την εκπομπή, πριν από τα γεγονότα, ο σταθμός ανήγγελε με περισσό στόμφο ότι θα μας "αποκαλύψει" επιτέλους το μυστικό σχέδιο για την άλωση του Αγίου Όρους, της Ελλάδας και της Κύπρου!!! Από τον Εφραίμ; Από το παρακράτος (!) των καλογέρων, δεν μας είπαν.
Όμως μετά τα γεγονόταν το θέμα της εκπομπής άλλαξε. Ο μέγιστος αυτός ρεπόρτερ έκανε μια αναδρομή στα εγκλήματα της αστυνομίας, από την περίφημη "ζαρντινιέρα", τον ξυλοδαρμό των Αλβανών σε αστυνομικό τμήμα και πάει λέγοντας.
Το ότι ένα μάτσο καθοδηγούμενοι από το παρακράτος της Νέας Τάξης και τις μυστικές υπηρεσίες κουκοφόροι έκαναν την Ελλάδα άνω κάτω και τρομοκρατούσαν τον κόσμο για τέσσερις μέρες το περάσαμε εντελώς "ντούκου". Και δεν τους πέρασε καν από το πρακτορικό κεφάλι τους ότι μια τέτοια "αναδρομή" μπορεί να υποδαβλίσει το ήδη τεταμένο κλίμα.
Εκτός κι αν αυτό είναι που επιδιώκουν.
Ωραία δημοσιογραφία, εκσυγχρονιστές είστε;
_________________
Οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ ειρήνη με έναν εχθρόν, όπου κατακρατεί ελληνικόν τόπον"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα άρθρο 121
Οι Έλληνες απαρνούνται και δεν δίδουν υποδοχήν και περιποίησην εις τους Τυράννους"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα" ¶ρθρο 120
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ



Ένταξη: 06 Αύγ 2008
Δημοσιεύσεις: 34
Τόπος: ΑΘΗΝΑΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 1:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητοί συναγωνιστές σκεπτόμενοι,

όπως είχε πεί παλιότερα ο κύριος Θύμιος, ζούμε πολύ χειρότερη δικτατορία από το 1967. Τότε φαινόντουσαν ποιοί ήταν και τι έκαναν. Τώρα κρύβονται πίσω από την ...Δημοκρατία και επιτίθονται. Για μένα η πιό ΠΡΟΣΤΥΧΗ ενέργεια τους είναι που λένε ότι όσοι αντιδρούν είναι ακροδεξιοί. Πρέπει να τους απομονώσουμε !! ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ !! Πρέπει να δημιουργήσουμε ΛΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΜΥΝΑΣ (είχε παλαιά η Ανατολική Γερμανία).
Συγχαρητήρια στον "Ουζερί Μπελαμή για το άρθρο του
(Ουζερι μπελαμή σου ζήτησα συγγνώμη στην ενότητα "όταν σβήνουν την ιστορία")
_________________
Το ποδόσαφαιρο είναι το όπιο του λαού !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 2:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παρασκευά δεν χρειάζεται να μου ζητήσεις κανένα συγγνώμη και αισθάνομαι πολύ άσχημα αν σε στενοχώρησα. Να δούμε όμως τί μπορούμε να κάνουμε ο καθένας ανάλογα με τις δυνάμεις του και το περιβάλλον στο οποίο έχει πρόσβαση.
Μόνο οι επιδοτούμενοι ψευτοΪδεολόγοι που εκπορνεύουν την επανάσταση ως μορφίνη, δεν έχουν άναγκη την κοινωνία και γι' αυτό σνομπάρουν και καταδικάζουν ολοκληρωτικά το λαό για αυτά από τα οποία αντλεί ακόμη την δύναμή του να υπάρχει και να περπατάμε κάπως όρθιοι.

Πρέπει ο καθένας από το πόστο του να μεταδώσει παλμό και να ενεργοποιήσει το περιβάλλον του. Να οργανωθούμε όχι για να αντιμετωπίσουμε μόνο την παρούσα απειλή. Να οργανωθούμε σε στέρεη και μόνιμη βάση για να αντιμετωπίσουμε τις νεοταξικές αναδιατάξεις που ακολουθούν και για τις οποίες το τωρινό είναι μια απλή πρόβα.

Πρέπει μέχρι και στον τελευταίο μη πολιτικοποιημένο πολίτη να δώσουμε να εννοήσει ότι δεν πρέπει και δεν μπορεί άλλο να έχει καμία αυταπάτη ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. Παρά μόνο να εμπιστευτεί τις δυνάμεις τις δικές του και του διπλανού του. Να καταλάβει ότι εξαρτάται η ζωή του, η ελευθερία του, το ψωμί του, και οι δέκα ανάσες αέρα που μας αναλογούν σε αυτόν τον κόσμο, ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΒΡΑΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κόκκινο φεγγάρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 4:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σωστές οι παρατηρήσεις κυρίως για τους τηλεοπτικούς αστέρες και μαϊαντανούς. ¶λλωστε με το ρόλο που έχει πλέον η τηλεόραση, κυριολεκτικά "μέσα μας", στο μυαλό, στο σπίτι και την καθημερινότητά μας, είναι ο Νο1 ιδεολογικός (αλλά και πολιτικός) παράγοντας του συστήματος.
Ορθώς παρατηρήθηκε ότι το "τσουβάλιασμα" δεν είναι σωστό. Αλλά ΚΑΙ για αυτό η τηλεοπτική "μηχανή" (και προφανώς τα κρίσιμα και προβεβλημένα "γρανάζια" της) ευθύνεται. Αυτοί δεν "τσουβαλιάζουν" τους πάντες στο κομμένο στα μέτρα τους καλούπι του "μέσου ανθρώπου" που ενώ τον "δημιουργούν" για τη στήριξη του συστήματος τον χρησιμοποιούν και σαν άλλοθι της "εργασίας" τους όποτε πιάνονται στα πράσσα;

Δύο (μόνο...) παρατηρήσεις με βάση την κάλυψη των τελευταίων γεγονότων.
1η περίπτωση: Ρεπόρτερ του MEGA μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη την έκπληξή της γιατί λίγο πριν από τα σπασίματα στο κέντρο της πόλης αστυνομικοί έκαναν "προσκλητήριο" στους κουκουλοφόρους που συγκεντρώνονταν "μιλώντας τους με τα μικρά τους ονόματα και ρωτώντας αν είναι μαζί τους ο άλφα ή ο βήτα". Παρ' ότι το είπε και το ξαναείπε δεν ίδρωσε το αυτί κανενός από τους "συναδέλφους της" παρουσιαστές που έκαναν αυτό που είχαν εντολή να κάνουν: να "ξεχάσουν" τη γνωστή εδώ και 10ετίες σύνδεση "γνωστών αγνώστων" και ασφαλίστικων μηχανισμών.
2η περίπτωση: Η τηλεοπτική εικόνα από τα Χανιά, όταν δόθηκε εντολή να υπάρξουν συλλήψεις, ήταν σαφής. Κουκουλοφόροι συνέλαβαν... κουκουλοφόρους. Η απορία του τηλεθεατή τι έκαναν από... κοινού πριν, τι έδειχνε το πλάνο που δεν... μεταδόθηκε, έμεινε αναπάντητη.

¶λλωστε αποκαλυπτική του συνολικότερου σχεδίου και άρα της συμμετοχής των δημοσιογραφικών στελεχών των σταθμών στην υλοποίησή του, ήταν η επί της ουσίας αποδοχή του πλιάτσικου, τις ώρες που, ακόμη,μπορούσε να αποτραπεί, από αυτούς που, όλα τα προηγούμενα χρόνια, έκαναν "σημαία" τους για την καταστολή και αποτροπή μαζικών διαδηλώσεων κάποια μεμονωμένα σπασίματα. Τότε χρησιμοποιούσαν τους "γνωστούς άγνωστους" αναφερόμενοι σε αυτούς και μεγεθύνοντας τη δράση τους, τώρα αποσιωπώντας την παρουσία τους και μηδενίζοντας την παρέμβασή τους.
Επιστροφή στην κορυφή
ΣΚΙΝΙΟΥΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 9:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΘΑ ΤΟ ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

ΑΝ οι "οργισμένοι" είχαν παιδεία ΘΑ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 10, 2008 11:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Ένας καλός παρατηρητής αυτό που θα σημείωνε είναι ότι απουσίασε εντελώς το διαχρονικό σύνθημα, σημαία τους, το….. «Αλήτες , Ρουφιάνοι , Δημοσιογράφοι».

Αντίθετα στους τοίχους εμφανίστηκαν συνθήματα όπως …. «εκλογές τώρα», «το αίμα κυλάει , εκλογές ζητάει», « κάτω η χούντα της δεξιάς» και άλλα ….. «αναρχικά» συνθήματα. ........."

"Τα ΜΜΕ και οι έμμισθοι γενίτσαροι τους , αποτελούν τους «κουκουλοφόρους λοχαγούς» . Στα πλάνα που πρόβαλαν εχθές το βράδυ(και από πληροφορίες μου μπλοκάρισαν τα τηλεφωνικά τους κέντρα από διαμαρτυρίες εξαγριωμένων πολιτών), έγραφαν ως υπότιτλο «ΤΩΡΑ» ενώ ήταν πλάνα αρχείου. Η ίδια προπαγανδιστική τεχνική με το CNN....."

Αποσπάσματα από ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο που έκανε αίσθηση εχθές στην blogοσφαιρα.
Μπορείτε να το διαβάσετε στο http://politis-gr.blogspot.com
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες