Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο Καραμανλής στρώνει το χαλί για την Ντόρα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 07, 2009 11:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο Καραμανλής στρώνει το χαλί για την Ντόρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Καραμανλής στρώνει το χαλί για την Ντόρα

Μέρα με την ημέρα θα αποκαλύπτεται πιο καθαρά ότι ο Καραμανλής υποτάχθηκε πλήρως στα μεγάλα αφεντικά και «εκτελεί» τις βουλές τους.

Μετά την «οργάνωση» της συντριβής του και την «εγκατάλειψη» του κόμματός του στις θύελλες, υπογράφει και την τελευταία πράξη της «εντολής»: τον ορισμό της Επιτροπής Συνεδρίου που θα «οργανώσει» την επικράτηση της Ντόρας.

Η Επιτροπή Συνεδρίου είναι η παρακάτω:


Πρόεδρος: Δ. Σιούφας
Μέλη: Ελ. Ζαγορίτης
Μ. Γιαννάκου
Ευ. Μεϊμαράκης
Ντ. Μπακογιάννη
Φ. Πάλλη – Πετραλιά
Π. Παναγιωτόπουλος
Πρ. Παυλόπουλος
Β. Πολύδωρας
Ι. Τραγάκης
Δ. Κοντός
Κ. Κωστούλας
Χ. Μανιάτης
Δ. Πανοζάχος
Φ. Πατριανάκου
Σ. Τσίφτης
Γ. Παπανικολάου και
Μ. Δασκαλάκης

Αν εξαιρέσει κανείς δύο ή τρείς τοποθετήσεις για «άλλοθι» η συντριπτική πλειοψηφία είναι οι «εκσυγχρονιστές» της Ν.Δ., αυτοί που κινούνται πάνω στις «τροχαλίες» της Ντόρας.

Είναι μέσα και η ίδια η Ντόρα και αποκλεισμένος ο Σαμαράς…

Είναι τόσο ευανάγνωστα όλα…

Έρχονται οι Αμερικανοί, νικητές και τροπαιούχοι…


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 08, 2009 9:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://kostasxan.blogspot.com/2009/10/blog-post_1129.html

Νέα Δημοκρατία: Το μαγαζί "βαράει διάλυση" και τα βγάζει όλα στη φόρα...
Την απαξίωση φοβάται ο Μεϊμαράκης!!!
«Θα μιλάμε χωρίς ακροατήριο
»


Δηλώσεις σοκ από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Δηλώσεις στις οποίες κατέθεσε τις ανησυχίες του για το «σπίτι» του, για την ενότητα του κόμματος και για την πιθανή απαξίωση από την κοινωνία…

Και όλα αυτά πριν από το συνέδριο της ντροπής.


Γιατί, περί αυτού πρόκειται… Ένα συνέδριο στο οποίο κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και πως και όλοι περιμένουν κάποιους(Wink να συμφωνήσουν μεταξύ τους για τις διαδικασίες. Ο Καραμανλής εκδικείται τους πάντες και τα πάντα. Έθεσε κανόνες, βάσει Καταστατικού και τους οδηγεί στην διάλυση. Καλώς ή κακώς αποφάσισε να μην παραδώσει το κόμμα σε ανθρώπους που έπαιξαν τα δικά τους παιχνίδια και που, σύμφωνα με δηλώσεις βουλευτών, δημιούργησαν ένα εικονικό περιβάλλον και αποξένωσαν τον πρωθυπουργό από την πραγματικότητα, αλλά και από διαφορετικές απόψεις…

Συγκλονιστικός ο κύριος Μεϊμαράκης, καταγράφει την αγωνία του λέγοντας πως «θα πούμε στον κόσμο ότι καταλάβαμε τα λάθη μας». Απαριθμήστε τα τότε κύριε Μεϊμαράκη. Ποια είναι αυτά τα λάθη; Πότε ξεκίνησαν; Γιατί δεν τα είδατε όταν γινόντουσαν ή έστω και αργότερα, αλλά έγκαιρα; Γιατί, η σημερινή τους αποδοχή, πέρα από άκαιρη φαντάζει πολύ ψεύτικη και δεν πείθει κανέναν από όλους αυτούς που συγκρούονταν καθημερινά για να στηρίξουν εσάς που είχατε στρέψει τα βλέμματά σας αλλού, οπουδήποτε αλλού εκτός από την βάση του κόμματός σας, τους ανθρώπους δηλαδή που σας έκαναν εξουσία…

Βέβαια,
υπάρχει και η παράμετρος εκείνη, κύριε Μεϊμαράκη, σύμφωνα με την οποία είδατε τα λάθη σας, γνωρίζατε επακριβώς τι κάνατε και απλά απαξιώσατε την ίδια σας την βάση επειδή είχατε καβαλήσει το καλάμι της εξουσίας; Και γιατί, αλήθεια, να σας δοθεί «συγχώρεση», κύριε Μεϊμαράκη, από αυτούς που ντροπιάσατε, από αυτούς που απαξιώσατε και που επανειλημμένα αρνηθήκατε;

Στο πνεύμα –περίπου- του Βαγγέλη Μεϊμαράκη
(ο οποίος επί 5χρόνια δεν έκανε εξοπλισμούς επειδή δεν ένιωθε πως υπάρχει εθνική απειλή) και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, έτερος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θυμωμένος μιλά για ενόχους και κυκλώματα που υπήρχαν μέσα στο Μαξίμου και που έπαιρναν αποφάσεις και επηρέαζαν τον Κώστα Καραμανλή για να τις αποδεχθεί. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του κυρίου Παναγιωτόπουλου «Ο κόσμος περνάει σοκ. Υπάρχει οργή, ενστάσεις για συμπεριφορές, καταγγελίες για ρόλο προσώπων (κάποιοι έσπρωξαν τον Καραμανλή στις εκλογές), το Μαξίμου έχει ιστορικές ευθύνες». Φωνάζει, τώρα, για ιστορικές ευθύνες κάποιων, χωρίς όμως να βρίσκει το πολιτικό θάρρος να καταγγείλει τους υπεύθυνους…

Καλεί ο γνωστός βουλευτής σε ενότητα λέγοντας χαρακτηριστικά: η παράταξη δεν θα γονατίσει» και επιβεβαιώνει έτσι την πολύ μεγάλη πιθανότητα διάλυσης της Νέας Δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα, προσπαθεί να αναλάβει ρόλο προστάτη και να ενδυναμώσει την ψυχολογία των νεοδημοκρατών ψηφοφόρων στους οποίους απευθύνεται και τους βεβαιώνει πως δεν θα επιτραπούν ρεβανισμοί εκ μέρους μερίδας –μικρής αλλά υπαρκτής- του ΠΑΣΟΚ που θα αρχίσει διώξεις (στον δημόσιο τομέα, γιατί στον ιδιωτικό ο κύριος Παναγιωτόπουλος δεν δίνει απολύτως τίποτε… και αφήνει στο πιθανό έλεος όλων εκείνων που δεν έχουν την τύχη να είναι δημόσιοι υπάλληλοι).

Όσο και αν ο κύριος Παναγιωτόπουλος ή ο κύριος Μεϊμαράκης προσπαθούν να εγείρουν τα φιλεύσπλαχνα συναισθήματα των ψηφοφόρων, της βάσης της Νέας Δημοκρατίας, όσο και αν αποδέχονται πως ο λαός προειδοποίησε στις Ευρωεκλογές, αλλά κανείς δεν έκανε τίποτε, όσο και αν καταγγέλλουν (δεν λένε όμως ονόματα, απλά και γενικά αναφέρονται σε κλίκες), δεν μπορούν να πείσουν απολύτως κανέναν. Μάλλον ούτε τους ίδιους τους εαυτούς τους. Και γνωρίζοντάς το, ικετεύουν για ένα Συνέδριο στο οποίο δεν θα υπάρξουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, αλλά ούτε και «τακτικές» υποψηφίων…

Τελικά, η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τις εξελίξεις, ήταν κυβέρνηση, αλλά είχε προ πολλού παύσει να είναι κόμμα… Γιατί, συν τοις άλλοις, δεν έχουν ούτε καν λίστες εγγεγραμμένων ψηφοφόρων – μελών.

Δεδομένο πλέον είναι πως ο Καραμανλής θέλει να φύγει και φεύγει τρέχοντας… και αφήνει πίσω του συντρίμμια. Απομακρύνεται από την σαπίλα στο κέντρο της οποίας ζούσε επί χρόνια. Με πλήρη προσωπική του γνώση διαλύει το κόμμα του θείου (αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή) και δεν επιθυμεί να δώσει ούτε την ευκαιρία να το αρπάξουν φιλοτομαριστές και απολίτικοι επαγγελματίες πολιτικοί.

Το χειρότερο, γι αυτούς που μέχρι χθες κυβερνούσαν, είναι πως όσο περνάνε οι ημέρες, γίνονται όλο και περισσότερο λαλίστατοι, "βγάζοντας στη φόρα" πολλά, για να γλυτώσουν την υστεροφημία τους. Το "αστείο" είναι πως σε λίγο θα μάθουμε τόσα που θα απορούμε για το πως κυβερνούνταν η χώρα... Αλλά όσο δεν βγαίνουν ονόματα, οι δηλώσεις αυτές θα στρέφονται μόνο εναντίον εκείνων που τις κάνουν... Ονόματα κύριοι... ονόματα για να γίνετε, επιτέλους, έστω και για μία και τελευταία φορά, πιστευτοί...

Και μέσα σε όλα αυτά, με πλήρη ανυπαρξία στην αντιπολίτευση από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας
, της οποίας τα μέλη ασχολούνται με την διαδοχή και όχι με την πολιτική, εμφανίστηκε ο Μέγας Σωτήρας, ο Μάκης ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Δημοσιογράφος, που δήλωσε πως ΑΥΤΟΣ θα είναι η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ…!!!

Όμοιως ομοίω και η κοπριά στα λάχανα… που λέει και ο σοφός λαός…


Επιστροφή στην κορυφή
Πολιτικό σαφάρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 09, 2009 9:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΣΙΟΥΦΑ "ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ" ΜΕΣΩ ΜΟΝΟΗΜΕΡΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ....



ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ "ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ" ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥ...


Δεν πρόκειται περι αγανακτήσεως, πρόκειται περι οργής.

Η προεκλογική συμπεριφορά της Ηγεσίας της Ν.Δ.,
ήδη πληρώθηκε με τον πλέον παραδειγματικό τρόπο , με την ατιμωτική ήττα στις εκλογές .

Όμως και η μετεκλογική συμπεριφορά του Καραμανλή , έχει εξοργίσει από στελέχη πρώτης γραμμής έως τη βάση.

Τό τι του καταλόγιζαν και πως τον χαρακτήριζαν σήμερα το μεσημέρι σε γνωστό στέκι-ρεστοραν , μέχρι χθές πιστοί πολιτικοί του φίλοι,
είναι εκτός πασης περιγραφής!

Όλοι αντιλαμβάνονται , ότι ο τρόπος συγκρότησης του Συνεδρίου είναι μεθοδευμένος υπέρ της Ντόρας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:

http://politikosafari.blogspot.com/2009/10/blog-post_9593.html



Επιστροφή στην κορυφή
Πόντιος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 09, 2009 2:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: . Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Καραμανλής έκανε ορισμένα εγκλήματα. Μερικά από αυτά ακολουθούν
1. Είπε ΟΧΙ στους Αμερικάνους και σύμπραξε με τους Ρώσους για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη
2. Δεν έκανε το χατήρι στους νταβατζίδες και είπε ΟΧΙ στην είσοδο του Σκοπιανού εκτρώματος στην Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.
3. Έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τον Μητσοτάκη (γνωστό και μη εξαιρετέο στις τάξεις των Ρεπουμπλικάνων και πάντα συνεπή στο ραντεβού του με τη διάσπαση) και υπουργοποίησε τον Αντώνη Σαμαρά.


Ο Μητσοτακικός μηχανισμός πήρε μπροστά. Εγκλώβισε τον Καραμανλή σε διάφορα σκάνδαλα, οδήγησε τους στενούς συνεργάτες του Καραμανλή στην έξοδο (Καραχάλιος, Ρουσόπουλος), τοποθέτησε στο κόμμα τον γνωστό Μητσοτακικό ραδιουργό, Λούλη και άφησε τις καταστάσεις να εξελιχθούν.

Ο αποκομμένος και φιμωμένος Καραμανλής είχε ουσιαστικά εξουδετεροποιηθεί. Μπορούσαν πια να δράσουν οι μηχανισμοί των Αμερικάνων, δεκάδες καθημερινές δημοσκοπήσεις οι οποίες μαντέψτε...ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ, πληρωμένοι δημοσιογράφοι ενίσχυσαν το προφίλ του Αμερικανορομποτ με επεξεργαστή AMD 386DX/40MHZ.
Η προεκλογική εκστρατεία ήταν μια καθαρά προσωπική υπόθεση του Καραμανλή ο οποίος ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ προσπαθούσε να μας προϊδεάσει για τα μελλούμενα αλλά ο Ελληνικός λαός κατά την προσφιλή του τακτική επέλεξε το καρότο.


Το μαστίγιο ήρθε την επόμενη μέρα. Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, Κρήτη 2012, Κέρκυρα και ποιος ξέρει τι άλλο. Οι Έλληνες θα πάρουν τα 0,30€ που τους έταξαν αλλά δεν θα λέγονται πλέον Έλληνες.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. Για ακόμη μια φορά μας πρόδωσε η βλακεία μας.
Επιστροφή στην κορυφή
Αλκίμαχος



Ένταξη: 22 Σεπ 2009
Δημοσιεύσεις: 13

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 12, 2009 8:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα 3 σοβαρότατα εγκλήματα Καραμανλή! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ενώ το 1997 η κυβέρνηση αναγνώρισε, κατόπιν πιέσεων της κ. Όλμπραϊτ, όπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλο δημοσιογράφο ο αείμνηστος Γιάννος Κρανιδιώτης, "νόμιμα ζωτικά συμφέροντα" της Τουρκίας στο Αιγαίο, εξέλιξη καταστροφική για τα συμφέροντα της χώρας μας, αφού με την κίνηση αυτή βάζουμε την Τουρκία στο Αιγαίο και νομιμοποιούμε το απαράδεκτο Casus Belli με το οποίο απειλεί την Ελλάδα, για να μην επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στο Αιγαίο, ο Κώστας Καραμανλής κατόρθωσε τα ακατόρθωτα: (α) έφερε τον Γιώργο Παπανδρέου πρωθυπουργό με 43%, (β) θα φέρει στην ηγεσία της ΝΔ την Ντόρα Μπακογιάννη και (γ) στο θέμα των Σκοπίων ήδη έχει δρομολογηθεί το όνομα "Μακεδονία".

Από:
Τομές 6.10.09
1/3 - Οι τρείς άθλοι του κ. Κ. Καραμανλή
http://www.youtube.com/user/lomak62#p/u/1/iTNM-lj7-jk
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες