Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Όταν ο καιροσκοπισμός κτυπάει κόκκινο!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2009 5:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Όταν ο καιροσκοπισμός κτυπάει κόκκινο!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όταν ο καιροσκοπισμός κτυπάει κόκκινο!!!



Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι ο καιροσκοπισμός του Καρατζαφέρη είναι αχαλίνωτος: Χωρίς όρια, χωρίς ενοχές και ηθικές συστολές.

Πάντα οι καιροσκόποι όταν έρχονται αντιμέτωποι με τον αφανισμό τους, μέσα στον πανικό τους, "πείθουν" και αυτούς που δεν θέλουν να μειστούν: Τους οπαδούς τους…

Τα νέα πολιτικά δεδομένα στη Ν.Δ. σαλπίζουν το θάνατο αυτής της αξιοθρήνητης, «νταβατζίδικης» τσόντας, που κάποιοι «πατριώτες αναλυτές», διέκριναν στις τελευταίες εκλογές «ρεύμα Καρατζαφέρη»!!!

Είναι τέτοιο αυτό το «ρεύμα» που μηχανεύεται τυχοδιωκτικούς τρόπους για να σωθεί.

Ένας τέτοιος τυχοδιωκτισμός, που προκαλεί τη θλίψη και το γέλιο, είναι η «πρόταση» που ετοιμάζει ο καρατζαφέρης στη Ν.Δ. να καταψηφίσουν το Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να …ρίξουν το ΠΑΣΟΚ, λίγους μήνες μετά τη θρίαμβό του…

Παραμονές των εκλογών ο Καρατζαφέρης αγωνιζόταν με νύχια και με δόντια για τη συντριβή της Ν.Δ., συνακόλουθα για την άνοδο του ΠΑΣΟΚ και τώρα, λίγους μήνες μετά, προτείνει (!) στη Ν.Δ. να ρίξουν το ΠΑΣΟΚ!!!

Η άλλη πανικόβλητα και αδίστακτη καιροσκοπική κίνησή του είναι η κάτωθι.
Το πήραμε από:

http://ventetta.blogspot.com/2009/12/t.html


Ένα μπλογκ υπεράνω υποψίας σχετικά με «αριστερές» παρεκκλίσεις…

Tην δυσαρέσκεια των Ντορικών προσπαθεί να εκμεταλλευθεί το ΛΑΟΣ


Καλά ρε πρόεδρε τα ρετάλια της Ντόρας θα μαζέψεις στο κόμμα;;Με αυτούς θα φτιάξεις πατριωτικό κίνημα;;

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αποκάλυψε χθες σε συνομιλία που είχε με «Το Βήμα» ότι έξι στελέχη της ΝΔ επικοινώνησαν το πρωί μαζί του ζητώντας μετεγγραφή στο κόμμα του, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν αποκάλυψε τα ονόματά τους, αλλά ανέφερε ότι δεν πρόκειται για πρωτοκλασάτα στελέχη.

Η απάντησή του ήταν ότι «δεν σας θέλω τώρα, θέλω να έρθετε μετά από έναν μήνα, αφού πάρετε την απόφασή σας με νηφαλιότητα».

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=302282&ct=32&dt=01/12/2009

Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2009 6:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Βορίδης κτυπάει άλλο πλήκτρο.






Ανοίξτε εδώ:
http://ventetta.blogspot.com/2009/12/blog-post_8492.html


Βορίδης: Μακάρι να απορροφήσει η ΝΔ το ΛΑΟΣ!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Τουρλουμπούκης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 1:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μα ο Βορίδης εδώ και πολύ καιρό ρίχνει γέφυρες στη ΝΔ. Αυτόν "έδειχναν" τα παραπολιτικά για "βουλευτή του ΛΑΟΣ που ετοιμάζεται να προσχωρήσει στη ΝΔ" και αυτό καταδείκνυε και ο ίδιος όποτε (πολύ συχνά...) συμμετείχε σε τηλεοπτικά πάνελ.

Εξηγήσιμη η στάση του λοιπόν.

Άλλωστε ακροδεξιός είναι, δεν είναι βλάκας. Η λογική λέει ότι η εκλογή Σαμαρά στριμώχνει το ΛΑΟΣ. Άρα οι Βορίδηδες πρέπει να βρουν τρόπο για να επιβιώσουν και να εξακολουθήσουν να παίζουν ρόλο.

'Οποιος σκέφτεται στοιχειωδώς καταλαβαίνει ότι ο Καρατζαφέρης έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βγει η Ντόρα, όπως έκανε και λίγο πριν ό,τι γινόταν για να τσακιστεί ο Καραμανλής κάτι που θεωρούσε ότι άνοιγε το δρόμο στην... Ντόρα!

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ έσπευσαν να γίνουν "φίλοι της ΝΔ" για να στηρίξουν την Ντόρα. Είναι προφανές ότι έσπευσαν να ψηφίσουν και λογικότατα στήριξαν Σαμαρά ή Ψωμιάδη (ε, δεν κατανοούν όλοι ποιος είναι ανάχωμα για τον Σαμαρά και ποιος -και γιατί- τον "έσπρωξε")

Στην πολιτική βέβαια υπάρχουν πράγματα που δεν γίνονται μια στιγμή και γίνονται την άλλη. "Χτες" ο Βορίδης δεν μπορούσε να "μπει" στη ΝΔ, ήταν "Εθνικό Μέτωπο". "Αύριο" ίσως μπορεί να μπει στη ΝΔ γιατί είναι "βουλευτής του ΛΑΟΣ".

Και κάτι τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο: Ο Καρατζαφέρης "φτιάχτηκε" από την ανεπάρκεια των κατεστημένων κομμάτων και ιδίως της αριστεράς να "μιλήσουν" σε συγκεκριμένα λαϊκά στρώματα. Παρά ταύτα η 'δημιουργία' του ΛΑΟΣ δεν ήταν τόσο εύκολη. Χρειάστηκε πολλή προσπάθεια από τα ΜΜΕ, το ΠΑΣΟΚ και ένα ορισμένο τμήμα της "αριστεράς" που ήθελε να έχει 'αντίπαλο' του χεριού του. Αυτό το σχέδιο δεν είναι παρελθόν, είναι πάντοτε εν εξελίξει.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 10:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πολιτικό Σαφάρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 11:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://politikosafari.blogspot.com/

Ο "ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΖΗΤΑ "ΕΥΗΚΟΟΝ ΟΥΣ" ΓΙΑ.. ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...






Είχαμε αναρωτηθεί πως ο Γλιτσο-Αυτιάς είχε καθυστερήσει να βγάλει τον ¨πελατη"του, τον "Πρόεδρο" Γιώργο του ΛΑΟΣ να μας πει τη γνώμη του για τις πολιτικές εξελίξεις μετά την εκλογή νέου Προέδρου της Ν.Δ.

΄Εγινε σήμερα το πρωϊ.

Με πρησμένα μάτια, μαύρο πρόσωπο και τρεμάμενο κεφάλι, ο "Πρόεδρος" Γιώργος με αίσθημα αυτοσυντήρησης, ζήτησε πρόωρες εκλογές και εκλογική συνεργασία με τη Ν.Δ., για να διασωθεί εκλογικά.
Αποβλέπει:

1. Να αναγνωρισθεί ως ισότιμος συνομιλητής του Σαμαρά.

2. Να διασωθεί ως κόμμα, αφού τόσον ο ίδιος όσο και τα ΜΜΕ αποκρύπτουν οτι τουλάχιστον 60 στελέχη του υποψήφιοι βουλευτές, τον έχουν εγκαταλείψει μετα τις εκλογές και ήδη έχουν προσχωρήσει στον Σαμαρά.

Βγήκε "παγανιά" ο πλιατσικολόγος και σε άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς και προκειμένου να διασωθεί, προσφέρεται ως "δεκανίκι" στη Ν.Δ.

Προβλέπουμε οτι θα εισπράξει την ίδια απαξία που εισέπραττε τόσα χρόνια απο τον Καραμανλή.
Με το "πρόσωπο" Καρατζαφέρη δεν καταδέχεται να συνεργασθεί κανείς....

Επιστροφή στην κορυφή
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 03, 2009 12:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι κουτοπόνηρες διαστροφές του Καρατζαφέρη



Η ζωή μας καταδυναστεύεται από την ηδονή των μύθων, των σκανδάλων, της παραπολιτικής, των γαργαλιστικών σεναρίων, του θεάματος του τρόμου και της βλακείας.

Κατακλυζόμαστε από την ανοησία και την χυδαιότητα, ιδιαίτερα την κουτοπόνηρη χυδαιότητα: Όλα αυτά καθιστούν τους επιπλέοντες φελλούς κυρίαρχους…

Μόνο σε μια τέτοια εποχή εκφυλισμού των πάντων και νοσηρά χυδαία θα μπορούσε να υπάρξουν τέτοιοι κλόουν στην πολιτική.

Μόνο σε μια τέτοια εποχή τα κουτοπόνηρα τεχνάσματα της καιροσκοπικής αθλιότητας είναι δυνατόν να ανυψωθούν σε «είδηση» και «συνταρακτικό» πολιτικό γεγονός.

Μόνο σε μια τέτοια εποχή η πανοπλία της βλακείας της διαπλοκής (πολιτικών και δημοσιογράφων) θα ακτινοβολούσε στις οθόνες…

Μόνο σε μια τέτοια εποχή θα μπορούσε να υπάρξει Καρατζαφέρης…

Είναι πράγματι εφιαλτικό να προβάλλονται τόσο αφηνιασμένα και με τέτοια προκλητική σοβαροφάνεια οι κουτοπόνηρες διαστροφές του κυρίου αυτού.

Είναι βασανιστική δοκιμασία του νευρικού μας συστήματος το γελοίο, το βάρβαρα αμοραλιστικό και το άγρια κουτοπόνηρο και τυχοδιωκτικό να παρελαύνει από τα ΜΜΕ και να «υιοθετείται» ως «πολιτική» ή «πολιτικό ελιγμό»…

Αλήθεια είναι ποτέ δυνατόν να μιλάει κανείς σοβαρά για τα φτηνά τεχνάσματα απάτης του Καρατζαφέρη δίχως να αποκαλύπτει την κουτοπόνηρη δολιότητα;

Είναι δυνατόν να «πλασάρεται» σαν πολιτική πρόταση και μάλιστα «βαρυσήμαντη» το «τεχνητό» γκρέμισμα μιας κυβέρνησης, λίγους μόλις μήνες μετά από μια εντυπωσιακή εκλογική νίκη;

Εδώ έξω από την κουτοπόνηρη, μπλοφαδόρικη διαστροφή (θα το δείξουμε παρακάτω) αποκαλύπτεται και το πόσο αδίστακτος είναι: Γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους θεσμούς, ακόμα και «προστάζει» την κατάλυση των δημοκρατικών λειτουργιών προκειμένου να σώσει τον εαυτό του.

Φυσικά όλες οι καθεστωτικές δυνάμεις περιφρονούν και παίζουν με τους θεσμούς και παραβιάζουν κάθε αστική νομιμότητα (τη δική τους νομιμότητα) προκειμένου να επικρατήσουν και να επιβληθούν.

Στον Καρατζαφέρη αυτό το παιχνίδι παίρνει αποκρουστικές διαστάσεις τυχοδιωκτισμού και γελοιότητας.

Ένας που θέλει να αγωνιστεί πραγματικά εναντίον μιας νεοταξικής κυβέρνσης κατεβαίνει στους δρόμους και όχι μόνο τώρα που έγινε το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση, αλλά και πριν γίνει: Ήταν γνωστό το τι θα κάνει αυτή η κυβέρνηση…

Ο Καρατζαφέρης αφού χρησιμοποιήθηκε συνειδητά (από τους «νταβάδες» και τα ΜΜΕ) για να ανέβει το ΠΑΣΟΚ (ο αγώνας στο δρόμο προκαλεί αλλεργία στους καθεστωτικούς υπαλλήλους, ιδιαίτερα στη «νταβατζίδικη» τσόντα- Καρατζαφέρη), τώρα έρχεται να απευθύνει, στο κόμμα που στόχευε εκλογικά, να ρίξουν την κυβέρνηση παίζοντας πάνω στην Προεδρία…

Βεβαίως αυτή η πρόταση δεν αποκαλύπτει μόνο τη φιλοσοφία του χυδαίου τυχοδιωκτισμού. Αποκαλύπτει και την κουτοπόνηρη διαστροφή του Καρατζαφέρη: Μια διαστροφή «μπλόφας», μια απάτη χαρτοπαίχτη.

Η πολιτική για τον Καρατζαφέρη είναι χαρτοπαίγνιο…

Ο Καρατζαφέρης είναι ο τελευταίος που θα ήθελε ΤΩΡΑ εκλογές. Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι με τα νέα δεδομένα στη Ν.Δ., ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν έχει καμιά τύχη, θα μείνει έξω από τη Βουλή και τα ποικίλα προνόμια…

Ο Καρατζαφέρης, γνωρίζει ότι πρόταση αυτή θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων. Επιδιώκει, όμως με αυτή την κουτοπονηριά να δημιουργήσει «κλίμα»: Φυσικά με την αμέριστη βοήθεια των «νονών» του (ΜΜΕ και άλλων εντός της Ν.Δ.).

Λόγω του πανικού του, μπροστά στον επερχόμενο αφανισμό του, μηχανεύεται τέτοια κουτοπόνηρα τεχνάσματα, μήπως και διασωθεί.

Θα χρησιμοποιήσει πολλές τέτοιες δόλιες κουτοπονηριές και «μπλόφες».

Και σε αυτό τον «αγώνα» της δαστροφικής ανοησίας και κουτοπονηριάς δεν είναι μόνος του.
Οι «καθοδηγητές» είναι οι «νταβάδες» του. Τα ΜΜΕ, το παρακράτος και οι δυνάμεις που υποσκάπτουν τον Σαμαρά εκ των έσω…


Τι «εντολές» εκτελεί ο Καρατζαφέρης: Αυτό έκανε πάντα…


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ραμπελαί



Ένταξη: 28 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 190
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 03, 2009 12:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η χιουμοριστική διάσταση
ΑΠΟ:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/



ΣΑΜΑΡΑΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:Δυο εικόνες,χίλιες λέξεις!!!

Από σήμερα ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια:τον χιουμοριστικό σχολιασμό της επικαιρότητας,με εικόνες των πρωταγωνιστών της ημέρας.Πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις δείτε καλύτερα.




_________________
Η ψυχή που ξέρει να γελά είναι πιο
ανθρώπινη από αυτή που κλαίει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
κολλητήρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 03, 2009 10:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Εμπνευσμένο από το σκίτσο που βρήκα ΕΔΩ:
http://ixnos1.blogspot.com/2009/12/mentalist.html



Η Γκλίτσα


Ο Καραγιώργος δεν έχει καταλάβει κάτι το πολύ απλό: Δεν χρειάζεται κανείς να προσπαθήσει να τον γελοιοποιήσει, για τον απλούστατο λόγο ότι ο ίδιος αυτοεξευτελίζεται. Έχει ξεπεράσει κάθε όριο ιλαρότητας. Έχει γίνει με τη συμπεριφορά του και τα λόγια του ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

O δόλιος Καραγιώργος έχει σαλτάρει εντελώς. Θέλει να προβληθεί ως σεναριογράφος έργων επιστημονικής φαντασίας, αλλά δεν τα καταφέρνει ούτε εδώ. Κακοτεχνίες και φαντασιώσεις χωρίς ειρμό. Τα σενάρια και τα πιο διαστροφικά έχουν μια βάση, μια πλοκή με συνέχεια και συνέπεια. Δεν είναι διάσπαρτα τεμάχια πολιτικής σχιζοφρένειας…

Δεν μπορεί να σηκώνεις την γροθιά σου εναντίον του κεφαλαίου και των κατεστημένων κομμάτων και ταυτόχρονα να εκλιπαρείς να σου δώσουν τη θέση του θυρωρού…

Μη σηκώνεις, λοιπόν, απειλητικά, φτωχέ μου Καραγιώργο, τη γκλίτσα σου κατά πάντων, γιατί είσαι ο τελευταίος που νομιμοποιείται να παραδίδει μαθήματα πολιτικής εντιμότητας και ηθικής…

Τη γκλίτσα σου χρησιμοποίησέ την στο μαντρί των προβάτων σου. Υπάρχει κίνδυνος να τα χάσεις και αυτά…



Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 04, 2009 3:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι γνωστές ΛΑ.Ο.Σ-προβοκάτσιες




Πολλά σενάρια κυκλοφορούν για τον Βορίδη και για πολλούς άλλους….
Φυσικά ο ίδιος ο Βορίδης αλλά και ο Καρατζαφέρης και Σία δίνουν τροφή στη γαργαλιστική σεναριογραφία με τους ποικίλους «χρησμούς» τους: Μιλούν συχνά σαν Πυθίες…
Αυτή είναι μια πάγια «τακτική» των προβοκατόρων του ΛΑ.Ο.Σ.
Διαρρέουν σενάρια για να μας πουν μετά ότι ο ΛΑ.Ο.Σ έχει μπει στο μάτι του Κυκλώνα και ότι το «σύστημα» θέλει να τον διαλύσει.

Είναι η προβοκατόρικη συνταγή του «επικίνδυνου» (για το σύστημα) και διαρκούς διωκόμενου!!!

Το δήλωσε, άλλωστε και ο «Μέγας» Άδωνις: Το «σύστημα» μας κυνηγάει και θέλει να μας διαλύσει!!!!

Τους τρέμει σε τέτοιο βαθμό και τους κυνηγάει τόσο πολύ τους άμοιρους που σε καθημερινή βάση, αφηνιασμένα και βάρβαρα τους περιφέρει στα κανάλια για να λένε τι κάθε βλακεία τους.
Είναι και αυτό από τα ιστορικά παράδοξα: Το «σύστημα» να ανοίγει τους «άμβωνές» του στους «εχθρούς» του και να τους προβάλει καταιγιστικά μέσα από τις χορευτικές πασαρέλες του εξουσιαστικού θεάματος!!!!

Σε τέτοια «κόλπα» εξειδικεύονται οι ποικίλοι πολιτικοί προβοκάτορες του συστήματος. Γνωστή η συνταγή…

Εύστοχα σκιαγραφεί αυτή τη γνωστή συνατγή το παρακάτω κείμενο,
Από το «Ιχνος»:


http://ixnos1.blogspot.com/2009/12/blog-post_9366.html

Τι συμβαίνει με τον ΒΟΡΙΔΗ;
Προσχωρεί στη Ν.Δ.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ, εγκαταλείπει το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη και εντάσσεται στη Ν.Δ. Βορίδης και Σαμαράς γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις. Κολλεγιόπαις, ο βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ, όπως και ο νέος αρχηγός της Ν.Δ. Οι δύο άντρες μιλάνε σχεδόν καθημερινά και φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Ο Βορίδης θα δηλώσει στην αρχή ανεξάρτητος. Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, θα ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του, ενώ με δεύτερη επιστολή στον πρόεδρο του κόμματος, Γ. Καρατζαφέρη, θα εκθέσει τους λόγους, που τον αναγκάζουν να πάρει, σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές, την απόφασή του. Είναι όλα έτοιμα και εκτός απροόπτου, ο Βορίδης θα αποσκιρτήσει από το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, δηλώνοντας στην αρχή ανεξάρτητος, για να προσχωρήσει μετά στη Ν.Δ.
http://noname-gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_03.html

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι ο ΒΟΡΙΔΗΣ έχει γίνει στην κυριολεξία ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ παιδί του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, και ασφαλώς το μόνο που δεν θέλει ο δρακουμελ είναι να ενισχύσει τον ΣΑΜΑΡΑ. Το αντίθετο είναι πιο πιθανόν να συμβεί. Να συνεχίσει δηλαδή το ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ να ροκανίζει την Ν.Δ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια, πριμοδοτώντας τον ΛΑγΟΣ για μελλοντική ήττα εν συνεχεία πτώση του νέου αρχηγού. Έτσι πάμε και στο δεύτερο σενάριο όλα αυτά να είναι μια διαφημιστική συνεννοημένη μπαρούφα από τις γνωστές του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΦΥΡΕΡ για αποπροσανατολισμό.


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες