Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
«Γερμανική μπότα» στο υπ. Εθνικής Άμυνας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 08, 2010 4:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: «Γερμανική μπότα» στο υπ. Εθνικής Άμυνας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Γερμανική μπότα» στο υπ. Εθνικής Άμυνας
Σε όλα τα μέτωπα η Ελλάδα είναι κατεχόμενη χώρα:

α). Οικονομικά: Κατεχόμενη των υπερεθνικών, τείνουμε να γίνουμε προτεκτοράτο των χρηματιστηριακών «μαφιών.

β). Κοινωνικά: Εποικισμός της χώρας από τα αλλοδαπά στίφη. Μια χειμαρρώδης εισβολή και κατοχή της Ελλάδας από «ξένα στοιχεία». Αυτόν το εποικισμό η κυβέρνηση Παπανδρέου που εκτελεί τα «συμβόλαια» του θανάτου της Ελλάδας, επιχειρεί με το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας, να τον κάνει νόμο του ελληνικού κράτους-προτεκτοράτου…

γ). Στρατιωτικά: εδώ βρισκόμαστε υπό την κατοχή του ΝΑΤΟ και των πολυεδρικών μυστικών υπηρεσιών.


Αυτά που περιγράφονται παρακάτω είναι ανατριχιαστικά: «Αλώθηκε» και το υπ. Εθνικής Άμυνας.

Τι λέει ο υπουργός, Ευάγγελος Βενιζέλος;

Δεν έχει παραιτηθεί ακόμα;
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=10289&Itemid=139


"Γερμανική μπότα" στο υπ. Εθνικής Άμυνας - Απόντες οι υπουργοί - Απόρρητα σε κοινή θέα (Ανανέωση)


08-01-2010 13:07:44


Σε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας εισήλθε από χθες και επίσημα η χώρα, καθώς για πρώτη φορά μετά την τριπλή Κατοχή 1941-1944, ξένοι αξιωματούχοι εισήλθαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, απαίτησαν-και η απαίτησή τους έγινε άμεσα δεκτή-την λεπτομερή παρουσίαση σε αυτούς των νυν και μελλοντικών εξοπλιστικών προγραμμάτων της χώρας, της Νέας Δομής Δυνάμεων, των στρατοπέδων και των στρατιωτικών οχυρών κλπ και όλα αυτά υπό τον μανδύα των ελεγκτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!

Στα βήματα των προγόνων του της περιόδου 1941-1944 ο διευθυντής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Επιτροπής, Γερμανός, Γιούργκεν Κρέγκερ, μαζί με τον τμηματάρχη αρμόδιο για τις ελληνικές υποθέσεις, τον Πορτογάλο Ζοάο Ναγκουέρε επσκέφθηκαν χθες το ΥΠΕΘΑ και υπέβαλαν σε εξαντλητική ανάκριση τα επιτελεία των δύο υπουργών Άμυνας, οι οποίοι προφανώς για να αποφύγουν το όνειδος, είχαν αποχωρήσει όταν την πύλη της Μεσογείων διάβαιναν οι ξένοι ελεγκτές του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΠΣΑ) που έχει υποβάλλει η κυβέρνηση.

Ουδέποτε μετακατοχικά η χώρα έζησε μεγαλύτερο εξευτελισμό από αυτόν που συνέβη χθες όταν άφωνοι οι σύμβουλοι των υπουργών άκουσαν τον Γερμανό αξιωματούχο να απορρίπτει τα όσα σχέδια μείωσης του λειτουργικού κόστους παρουσιάστηκαν, το προσχέδιο του νέου νόμου περί προμηθειών, κλπ. Και να ζητά να του παρουσιαστεί ολόκληρη η επικαιροποίηση του ΕΜΠΑΕ, αναλυτικά με κάθε λεπτομέρεια για το κάθε πρόγραμμα, αλλά και το προσχέδιο για το ΕΜΠΑΕ 2011-2015!

Βέβαια εκτός όλων των άλλων τίθεται κρίσιμο θέμα παραβίασης των διαδικασιών τήρησης διαβαθμισμένων πληροφοριών, καθώς οι δύο αξιωματούχοι δεν ήταν διαβαθμισμένοι για να γίνουν κοινωνοί των απόρρητων στοιχείων που τέθηκαν στην διάθεσή τους. Τίθεται μείζον θέμα γι αυτούς οι οποίοι ενέκριναν την παροχή όλων αυτών των διαβαθμισμένων πληροφοριών σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα και μάλιστα ξένης εθνικότητας.

Μάλιστα ο Γερμανός ζήτησε λεπτομέρειες
για τα κονδύλια που έχουν προβλεφθεί και επιπλέον έκανε παρατηρήσεις «Γιατί δεν προβλέπονται μεταχειρισμένα συστήματα» (προφανώς εννοεί αυτά που η χώρα του η Γερμανία έχει στις χωματερές για πούλημα σε τριτοκοσμικές χώρες)!

Τα στελέχη του υπουργείου «πάγωσαν», αλλά αναγκάστηκαν να δώσουν όλα τα στοιχεία, καθώς είχαν λάβει σαφείς εντολές να παρασχεθεί στους ελεγκτές ότι τους ζητηθεί!


Εκτός από τα εξοπλιστικά
ο Γερμανός απαίτησε να κλείσουν τα στρατόπεδα που προβλέπεται να μειωθούν το συντομότερο δυνατό και ότι πρέπει να υπάρξει μείωση λειτουργικού κόστους κυρίως στα καύσιμα, όπως σημείωσε χθες το defencenet.gr κατά 12%, και να μειωθούν οι προβλεπόμενες προσλήψεις ΕΠΟΠ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι απαίτησαν να έχουν λόγο και στη Νέα Δομή Δυνάμεων! Θεωρεί η Ε.Ε. ότι η Δομή Δυνάμεων είναι ιδιαίτερα υψηλή και θα πρέπει να μειωθεί!

Εδώ πλέον υπάρχει κρίσιμο πολιτικό ζήτημα ως προς την πολιτική λογική με την οποία επέτρεψαν στους ελεγκτές της Ε.Ε. να έχουν πρόσβαση στα απόρρητα στοιχεία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Το θέμα είναι κατ’εξοχήν πολιτικό. Οι αρμόδιοι υπουργοί Ε.Βενιζέλος και Π.Μπεγλίτης, πρέπει να πάρουν θέση, ειδάλλως η εθνική ευθύνη βαραινει και αυτούς.

(Ανανέωση14:15): Μετά την δημοσιοποίηση στο defencenet.gr του παραπάνω σημειώματος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Η χθεσινή συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποιήθηκε σε υπηρεσιακό επίπεδο, όπως ακριβώς είχε ζητηθεί, καθώς και η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι αντιπροσωπεία υπηρεσιακού επιπέδου.

Κατά την συνάντηση, που διεξήχθη σε φιλικό και δημιουργικό κλίμα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις διαδικασίες που πρέπει να εφαρμοστούν ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματική εκτέλεση του ψηφισμένου κρατικού προϋπολογισμού που, μεταξύ άλλων, περικόπτει και τις συνολικές δαπάνες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατά 6,6 %, με ιδιαίτερη έμφαση στις λειτουργικές δαπάνες οι οποίες περικόπτονται κατά 12,1% .

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες έδωσαν όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που ζητήθηκαν στο πλαίσιο και των όσων είχαν τονιστεί στην ομιλία μου στη Βουλή κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού. Όπως είναι προφανές, ζητήματα που άπτονται της αμυντικής πολιτικής εκφεύγουν της κοινοτικής αρμοδιότητας γιατί ανήκουν στο σκληρό πυρήνα της κυριαρχίας των κρατών-μελών.

Τα στοιχεία της οικονομικής διαχείρισης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα είναι διαρκώς προσιτά για τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και για το ελληνικό Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο των αρχών της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας που διέπουν την εκτέλεση του Προϋπολογισμού».

Είναι σαφές ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τα χθεσινά πρωτοφανή γεγονότα σημειώνοντας σε μία άκρως θεωρητκή τοποθέτηση ότι "Ζητήματα που άπτονται της αμυντικής πολιτικής εκφεύγουν της κοινοτικής αρμοδιότητας γιατί ανήκουν στον σκληρό πυρήνα της κυριαρχίας των κρατών-μελών", αλλά δεν διαψεύδει ότι τέθηκαν στην διάθεση των επιθεωρητών απόρρητα στοιχεία, ΕΜΠΑΕ κλπ.

Άλλωστε αυτοί που συμβούλευσαν τον υπουργό να εκδόσει την παραπάνω ανακοίνωση, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι "Ζητήματα που άπτονται της αμυντικής πολιτικής" σε μία χώρα είναι ακόμα και το βάρος των μερίδων τροφής που καταναλώνει το προσωπικό ημερησίως. Τα στοιχεία της οικονομικής διαχείρισης εκτός από αυτές που δημοσιοποιούνται στον Προϋπολογιμσό του υπουργείου, είναι κρίσιμες πληροφορίες.

Πληροφορίες του defencenet.gr, αναφέρουν ότι όντως ο Ε.Βενιζέλος είχε διαφωνήσει με την παροχή των στοιχείων αυτών στους δύο επιθεωρητές, αλλά οι εντολές από το Μαξίμου και το υπουργείο Οικονομίας δεν άφηναν κανένα περιθώριο, πλην της παραίτησης...Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 08, 2010 6:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γενική έφοδος για την άλωση της Ελλάδας
Αυτοί που χρόνια τώρα παίζουν το τέλος μας εξαπολύουν γενική έφοδο για την ολοκληρωτική κατοχή μας.

Αιχμή του δόρατος η κυβέρνηση των «ανδρεικέλων» της Νέας Τάξης: Ο Γιώργος Παπανδρέου και η ομάδα του και κυρίως οι «αμερικανοί» σύμβουλοι και τα έμμισθα παραρτήματα των χρηματιστηριακών σπονσόρων: Μ.Κ.Ο και CIA…

Σε όλα τα μέτωπα (οικονομία-κοινωνία-κράτος-θεσμοί) οι ύαινες των πλανητικών χρηματιστηριακών «μαφιών» (ελίτ της εξουσίας τις λένε), με τα όργανά τους (κυβέρνηση-ΜΜΕ και κόμματα) ορμούν με ασίγαστο «πάθος» και πολεμικές ιαχές εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της.

Ο ελληνικός λαός βράζει…

Έστω και αν δεν έχει συνειδητοποιήσει σε βάθος το μέγεθος των συμφορών που έρχονται.


Με τα ακαταμάχητο, όμως ένστικτό του (ταξικό ένστικτο), βιώνει την οικονομική του εξόντωση και νιώθει τον εφιάλτη από τη λαίλαπα της αλλοδαπής εισβολής και κατοχής: Του φρικώδους εποικισμού της χώρας του από ξένους εισβολείς…

Γι’ αυτό επιδιώκουν με ποικίλα τεχνάσματα απάτης να τον ΦΙΜΩΣΟΥΝ: Να μην εκφραστεί σε τίποτα για πράγματα που άμεσα τον αφορούν…

Το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια θα είναι η χαριστική βολή: Η ελληνική κοινωνία θα αλωθεί ολοκληρωτικά και θα νομιμοποιηθεί ο εποικισμός και η κατοχή.

Τα πράγματα πλέον θα είναι ΜΗ αναστρέψιμα…


ΜΕΤΑ μόνο με βίαιη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ θα μπορέσουν να επιλυθούν…

Δεν θα αλωθεί και δεν θα υποδουλωθεί βεβαίως μόνο η ελληνική κοινωνία: Ο νέος εφιάλτης…

Θα αλωθούν και τα υπάρχοντα κόμματα.

Δύο δυνάμεις θα κυριαρχήσουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ:
Η μακάβρια και μοχθηρή αιχμή του αμερικανισμού (ΠΑΣΟΚ) και η εξίσου μακάβρια «τσόντα»: Συριζαίοι και επιδοτούμενοι…

Προκαλεί, συνεπώς, έκπληξη και απορία το πώς η ηγεσία της Ν.Δ. παραμένει απαθής μπροστά και στο δικό της θάνατο…

Εκτός και αν είναι ήδη πεθαμένη και δεν το έχει αντιληφθεί…


Είναι τόσο καθαρή η μεθόδευση του τέλους μας που δεν είναι δυνατόν να μην το αντιλαμβανόμαστε…

ΗΡΘΕ η ώρα να πάψουμε να αναθέτουμε τα ζητήματα ζωής και θανάτου μας στους πολιτικούς-ανδρείκελα και στα κόμματα-προτεκτοράτα…

Διαβάστε παρακάτω τις πολύ εύστοχες και αγωνιώδεις παρατηρήσεις:

http://www.greekalert.com/2010/01/2-20.html


"Καποδίστριας 2", αλλαγή εκλογικού νόμου και νομοσχέδιο περί ιθαγένειας...συμπτώσεις ή σχέδιο για 20ετή διακυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ;;;;

· Πολλές συμπτώσεις τώρα τελευταία!!! είναι συμπτώσεις ή πρόκειται για ένα σχέδιο κομμένο και ραμμένο ώστε να μείνει το ΠΑΣΟΚ για 20 χρόνια στην εξουσία;
· Τομές όπως υποστηρίζουν κάποια "λαμπρά" μυαλά ή κινήσεις που προσπαθούν να απομονώσουν την λαϊκή βούληση και στοχεύουν μόνο σε ψηφοθηρική επέλαση;
· Απλές και αγνές πρωτοβουλίες διαφορετικής πολιτικής ή σχέδιο να μην ξαναβρεθεί το ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση;
...απλές απορίες....Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 09, 2010 8:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
H Nεα Δημοκρατια δεν ειναι σε θεση για κατα μετωπον αντιπολιτευση με το ΠΑΣΟΚ διοτι εχει χρεωθει την οικονομικη κριση που αυτη ενδιαφερει κυριως τον ελληνικο λαο και τα ΜΜΕ που ειναι φιλοπασοκ κατα 80% διαμορφωνουν την κοινη γνωμη οπως τους βολευει.
Η διαφορα των 10 μοναδων παραμενει συμφωνα με νεα δημοσκοπηση και το ΠΑΣΟΚ διατηρει τις δυναμεις του.
Αρα επιθετικη αντιπολιτευση θα αποξενωσει τους κυμαινομενους ψηφοφορους και θα τους ωθησει να παραμεινουν εκει που πηγαν στις 4/10.
Βεβαιως το ΠΑΣΟΚ θα περασει το νομο και συνυπολογιζομενων των μεταναστων η διαφορα θα φθασει τις 15-20 μοναδες αλλα δε γινεται αλλιως τωρα.
Θα υπαρξει σταδιακη μεταστροφη γηγενων πασοκων δυσαρεστημενων στο μελλον αλλα το ζητημα της εξουσιας εχει κλεισει για δυο τουλαχιστον τετραετιες.
Μακροπροθεσμα θα υπαρξει παλι ισορροπια αλλα πολυ αργοτερα.Στη Γερμανια το σοσιαλιστικο κομμα παρ οτι συγκεντρωνει ολους τους ψηφους των μεταναστων επεσε στο 20% ενω παρομοια συμβαινουν και σε αλλες ευρωπαικες χωρες.Αυτα ομως για την Ελλαδα ειναι υποθεση του μελλοντος.Η διαμορφωμενη αναλογια κεντροαριστερας - κεντροδεξιας 60-40 στην Ελλαδα που ειναι η μεγαλυτερη στην Ευρωπη και φθανει σε 70-30 στις νεες ηλικιες συνδυαζομενη με τον ελεγχο των ΜΜΕ και την προσθεση των μεταναστων διαμορφωνουν συνθηκες κυριαρχιας του ΠΑΣΟΚ για αρκετα χρονια.
Μαγικα κολπα δεν μπορουν να γινουν απο τη μια στιγμη στην αλλη ακομη και αν υπηρχε ενας μαγος στην ηγεσια της ΝΔ -που δεν υπαρχει-χωρις να υποτιμω το Σαμαρα.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες