Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ιούλιο και φθινόπωρο οι επόμενοι μύδροι του ΔΝΤ.

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 19, 2010 10:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ιούλιο και φθινόπωρο οι επόμενοι μύδροι του ΔΝΤ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σε είδηση της ΝΕΤ, σήμερα το μεσημέρι, γνωστοποιήθηκε ότι τον Ιούλιο θα γίνει η αποτίμηση των οικονομικών μέτρων (εξόντωσης του Ελληνικού Λαού) που ελήφθησαν από την δοσιλογική κυβέρνηση του Giorgaki, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι η εκταμίευση του 2ου μέρους του "δανείου στήριξης". Όσο για την 3η δόση, αυτή θα εκταμιευτεί μετά από άλλη αποτίμηση η οποία προσδιορίζεται για το φθνιόπωρο.

Τουτέστιν, μεθερμηνευόμενον: Για τον Ιούλιο προσδιορίζονται τα από όλους (της Αλέκας Παπαρήγα μη εξαιρουμένης) αναμενόμενα ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που είναι ήδη σχεδισμένα και αποφασισμένα από τα κέντρα εξουσίας του 4ου Ράιχ. Λογικό και αναμενόμενο: Τον Ιούλιο "κατά παράδοσιν" ο εργαζόμενος κόσμος απουσιάζει από τις πόλεις για να δροσιστεί λίγο. Δεν είναι πρωτοφανής η επιλογή αυτής της εποχής του έτους προκειμένου να γίνουν ενέργειες μη αρεστές στον Λαό.

Με την διαφορά ότι είναι αμφίβολο το αν θα φύγει κανείς εφέτος από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη για διακοπές, την στιγμή που, με δεδομένο το πρώτο "πακέτο" εξόντωσης, δεν θα είναι εξασφαλισμένη ούτε καν η διατροφή και η στέγασή (όχι των διακοπών, ΓΕΝΙΚΑ). Όλοι θα βρίσκονται εδώ, και το αν θα επιχειρηθεί να περάσει και δεύτερο "πακέτο" θα εξαρτηθεί όχι από την "επιτυχία" του πρώτου (αυτήν δεν την αναμένει κανείς εχέφρων, και πολλοί λιγώτερο οι δυνάστες των Η.Π.Α. - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ.) αλλά από την (άκρως αμφίβολη!) ανοχή του κόσμου στην μέχρι τώρα επέλαση σε βάρος της ζωής του. Πιο απλά: Από το κατά πόσον η ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα καταφέρει μέχρι τότε να συγκρατήσει τον κόσμο αυτόν από το να εισβάλει στο μεταξύ (π.χ., αύριο!) στην Βουλή, στα κανάλια, στα υπουργεία και σε κάθε άλλη δοσιλογική σφηκοφωλιά, των γραφείων των κομάτων μη εξαιρουμένων!
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες