Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Καταργούν κάθε κύτταρο επιβίωσης

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Μποστάνι
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 16, 2010 3:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Καταργούν κάθε κύτταρο επιβίωσης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καταργούν κάθε κύτταρο επιβίωσης
σε λίγο θα μας πωλούν και τον αέρα…

«Αν οι άνθρωποι αφήσουν την κυβέρνηση να αποφασίζει τι τροφή θα τρώνε και τι φάρμακα θα παίρνουν, τα σώματά τους θα είναι σύντομα σε τόσο θλιβερή κατάσταση όσο είναι οι ψυχές εκείνων που ζουν σε καθεστώς τυραννίας.»
Τόμας Τζέφερσον

Πέρασε ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τις μικρές καλλιέργειες (κήπους) για οικιακές ανάγκες.

Διαβάστε εδώ:
http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/

Η Αμερική είναι πιο κοντά από όσο φαίνεται.

Οι υπερεθνικές βιομηχανίες θέλουν πλέον να μην αφήσουν κανένα οικογενειακό χώρο επιβίωσης.

Η καλλιέργεια ενός κήπου, ενός αγροτικού περιβολιού, ήταν μια σανίδα σωτηρίας για τη διατροφή και τη συντήρηση των φτωχών οικογενειών.

Η αγροτική οικονομία γενικά αποτελεί τη βάση επιβίωσης ενός λαού.

Η Νέα Τάξη αφού έχει καταστρέψει και συνεχίζει να αφανίζει τις εθνικές αγροτικές οικονομίες, υποτάσσοντας και τη διατροφή στους υπερεθνικούς βιομηχανικούς κολοσσούς και στην κερδοσκοπία των μεταλλαγμένων προϊόντων, ΤΩΡΑ επιχειρεί να αφανίσει και τα οικογενειακά κύτταρα της διατροφής: Κάθε οικιακή καλλιέργεια…

Το μόνο, δηλαδή, μέσον άμυνας εναντίον των κερδοσκόπων αρπακτικών, το μόνο μέσον ζωής των μικρών και φτωχών νοικοκυριών, ιδιαίτερα των αγροτικών περιοχών…

Θα μας απαγορεύσουν, λοιπόν, να καλλιεργούμε κηπευτικά, να έχουμε ένα κοτέτσι ή κάποια οικιακή κτηνοτροφία, θα μας απαγορεύσουν να διατηρούμε κάποιο έδαφος για να πατούμε στα πόδια μας.

Αφού κατάργησαν την αναπαραγωγή σπόρων και βιομηχανοποίησαν τους σπόρους, με την παραγωγή μεταλλαγμένων σπόρων (έτσι νόθευσαν και δηλητηρίασαν τη φύση, τη γνησιότητα και τη νοστιμάδα της αγροτικής παραγωγής), ΤΩΡΑ θα προχωρούν στην ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της οικιακής καλλιέργειας με στόχο τον ολοκληρωτικό αφανισμό κάθε καλλιέργειας ΕΞΩ από τις βιομηχανίες και το εμπόριο τροφίμων.

Διαβάζουμε από:
http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2010/11/blog-post.html«Ήδη στην Αμερική έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου που έχει κατατεθεί στο Κογκρέσο και αφορά την απαγόρευση καλλιέργειας οργανικών τροφών.

Με λίγα λόγια την απαγόρευση του σπιτικού κήπου για την επιβίωση της οικογένειας.

Όποιος λοιπόν δεν θέλει να ενταχθεί στους κανόνες της Παγκοσμιοποίησης και θα θελήσει να κάνει ένα μικρό κήπο για να ζει αυτός και η οικογένειά του, θα χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και θα δέχεται πρόστιμα και κατασχέσεις προϊόντων καθώς αυτά θα αποτελούν «κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Το όνομα του νόμου αυτού είναι «Νόμος Συγκλήτου S 510 Εκσυγχρονισμός Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τον οποίο χαρακτηρίζεται παράνομη η καλλιέργεια και αποθήκευση σπόρων.

Ο νόμος της Συγκλήτου «510» για τον εκσυγχρονισμό της ασφάλειας των τροφίμων έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο επικίνδυνος νόμος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο νόμος θα δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να απαγορεύει ή να νομιμοποιεί το μέχρι τώρα δικαίωμα όλων για την καλλιέργεια, το εμπόριο και την μεταφορά όλων των τροφίμων.

Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον «Μεγάλο Αδερφό» να ρυθμίζει μέχρι και την καλλιέργεια ντοματών στην αυλή του σπιτιού μας.

Δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση να συλλαμβάνει και να φυλακίζει ανθρώπους που πωλούν αγγούρια στην λαϊκή. Θα ποινικοποιεί τη μεταφορά οργανικών τροφών αν δεν συμμορφώνεται κάποιος με τους κανόνες των αρχών».

Αυτές τις «αμερικανιές» ετοιμάζουν και τη χώρα μας…

Μόνο που ξεχνούν οι τεχνοκράτες της εξουσίας ότι εδώ είναι Ελλάδα…

Θα το καταλάβουν πολύ σύντομα όταν επιχειρήσουν να φέρουν τέτοιους νεοταξικούς νόμους στην Ελλάδα…

Θυμάστε επί Σημίτη που είχε προταθεί η κατάργηση του κοκορετσιού;

ΟΥΤΕ τόλμησαν να το προωθήσουν…

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός ΧριστοδουλίδηςΈνταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 17, 2010 12:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ

«Ήδη στην Αμερική έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου που έχει κατατεθεί στο Κογκρέσο και αφορά την απαγόρευση καλλιέργειας οργανικών τροφών.

Με λίγα λόγια την απαγόρευση του σπιτικού κήπου για την επιβίωση της οικογένειας...

Το όνομα του νόμου αυτού είναι «Νόμος Συγκλήτου S 510 Εκσυγχρονισμός Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τον οποίο χαρακτηρίζεται παράνομη η καλλιέργεια και αποθήκευση σπόρων.»Πριν από 10 χρόνια ο Βαλεντίν από τη Μολδαβία είχε αναλάβει τον ελαιοχρωματισμό του σπιτιού μου. Τρώγαμε μια μέρα και πιάσαμε την κουβέντα, τότε για τα παληά, τα σοβιετικά.

Στο χωρίο μου είχα ένα σπίτι με κήπο, μου είπε. Συχνά τρώγαμε μόνο ότι είχε το "συντεχνιακό" κρατικό μπακάλικο και αποφάσισα να βρω σπόρο και να καλλιεργώ στον κήπο μου πατάτες. Είχα μάνα και πατέρα, γυναίκα με δυο παιδιά και ανύπαντρη αδελφη.

Ένα δυο χρόνια φάγαμε καλά, ώσπου μια μέρα με κάλεσαν στο γραφείο.

Σύντροφε, μάθαμε ότι καλλιεργείς πατάτες στο σπίτι σου, μου είπαν.

Το δέχτηκα, "ήταν γιατί πεινούσαμε", τους απάντησα.
Αυτό που έκανες σύντροφε, μου είπαν εκείνοι, η εργασία που πρόσφερες, δείχνει μια μορφή νοοτροπίας που είναι αντίθετη με τις αρχές μας. Η ποινή σου είναι να εργάζεσαι τώρα περισσότερες ώρες. Δηλαδή, αυτές που διέθετες για να καλλιεργείς τις πατάτες.
Κράτησε έξι μήνες, είπε και τελειώσαμε το φαγητο.

Κατά σύμπτωση ήταν κρέας με πατάτες.

Γιατί το θυμήθηκα; Επειδή, νομίζω, ο λεγόμενος free world έχει στο μυαλό του το διεστραμμένο μαρξισμό, αυτόν του σταλινισμού, και αυτόν αρχίζει να εφαρμόζει. Όσο κι αν γκρινιάξουν οι αμερικανοί τίποτα δεν θα καταφέρουν. Το αστυνομικό κράτος που ύπουλα τους επιβάλλουν δεν αντιμετωπίζει, πιθανολογώ, μεγάλες αντιδράσεις. Οι αντιστάσεις έχουν μειωθεί με τη συστηματική αποβλάκωση του σινεμά και της τηλεόρασης.

Τι θα γίνει άρα γε στην Ευρώπη και εδώ, ίδωμεν. Πάντως ένα είναι βέβαιο : Δεν είναι στραβός ο γιαλός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες