Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το ναρκωτικό της τρομοκρατίας και του τρόμο-θεάματος

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 14, 2011 12:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Το ναρκωτικό της τρομοκρατίας και του τρόμο-θεάματος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το ναρκωτικό της τρομοκρατίας και του τρόμο-θεάματοςΈνα από τα πολλά και ισχυρά ναρκωτικά της πλανητικής εξουσίας και των αφεντικών του χρήματος και του θεάματος, είναι η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ τρομοκρατίας.

Όπως κάθε ναρκωτικό, έτσι και το ναρκωτικό της τρομοκρατίας πρέπει και ζητάει να δίνεται κατά δόσεις, όλο και πιο μεγάλες και πιο συχνές.


Στην Ελλάδα το κακό έχει παραγίνει. Οι «δόσεις» αρχίζουν να δίνονται σε ρυθμούς πυροβόλου, όλο και πιο μεγάλες.

Αυτή η καταιγιστική συχνότητα αποτελεί το προμήνυμα νέων, μεγάλων συμφορών για τη χώρα μας.


Τα εφιαλτικά αυτά σήματα-προμηνύματα συνδέουν διαλεκτικά δύο «στάδια» των τρομοκρατικών σχεδιασμών: Το άμεσο (τακτικό) και το μακροπρόθεσμο (στρατηγικό) στάδιο.

Το συχνό και ισχυρό ναρκωτικό της τρομοκρατίας και του τρόμο-θεάματος στοχεύει άμεσα στον αποπροσανατολισμό και τη σύγχυση. Στη μετατόπιση δηλαδή του ενδιαφέροντος από τα ουσιαστικά προβλήματα και τα καυτά γεγονότα στα κατασκευασμένα, γαργαλιστικά «μυστήρια» της τεχνητής τρομοκρατίας και της τρόμο- λαγνείας.

Οι δόσεις του ναρκωτικού αποσκοπούν στο να μας εξάπτουν τη δίψα της περιέργειας και να μας αιχμαλωτίζουν σε αυτήν τη δίψα ποτίζοντάς μας με αλατισμένο νερό.

Έτσι, ξεχνάμε την κατοχή μας και τα εγκλήματα των κυβερνητικών ανδρείκελων.

Ο πρώτος στόχος, λοιπόν, της τρομοκρατίας του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών είναι η μετατόπιση της κοινής γνώμης από τα σοβαρά και υπαρκτά προβλήματα που βιώνει εφιαλτικά ο ελληνικός λαός, στα πλαστά ζητήματα της τρομοκρατίας.

Οι συχνές και ισχυρές δόσεις του τρομοκρατικού ναρκωτικού που μας ποτίζουν απορρέουν και από τις ανάγκες της δωσίλογης κυβέρνησης να αποσπάσει την προσοχή μας από τα εγκλήματά της και να τη στρέψει στους πλαστούς κινδύνους που κατασκευάζει.

Συνακόλουθα, η κυβέρνηση και τα αφεντικά του θεάματος, με τον τρόμο και τη δαιμονοποιημένη τρομοκρατική απειλή, επιδιώκουν να μας υποτάξουν στη δωσίλογη πολιτική τους, για την καταπολέμηση δήθεν αυτού του τέρατος της τρομοκρατίας που μας απειλεί όλους και τη …δημοκρατία!!!

Το νέο τρομοκρατικό σήριαλ που άρχισε αποσκοπεί και σε ένα ιδιαίτερο στόχο: να επικαλύψει τις αποκαλύψεις για τον Χρυσοχοΐδη.

Το εκλεκτό τέκνο του αμερικανισμού έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα και πρέπει να κλείσει κάθε «συζήτηση» γύρω από αυτόν. Μια νέα δόση του τρομοκρατικού ναρκωτικού είναι το κατάλληλο …φάρμακο!!!

Έτσι, μέσα στη βιασύνη τους, ή ακριβέστερα, μέσα στο φαύλο κύκλο της καταιγιστικής συχνότητας του τρομοκρατικού ναρκωτικού, βγαίνουν το ίδιο καταιγιστικά και τα προβοκατόρικα τεχνάσματα των μυστικών υπηρεσιών, τεχνάσματα τα οποία αποκαλύπτουν όλη την απάτη της κατασκευής.

Από το 2008 γνώριζαν, έτσι είπαν, τους τρομοκράτες!!!

Από το 2008 και δρούσαν τρία χρόνια ανενόχλητοι!!!

Φαίνεται ότι μας περνάνε για αμερικανάκια…

Κατασκευασμένα αναλώσιμα υλικά έχουν στις αποθήκες τους και σε μεγάλα αποθέματα για να μας τα σερβίρουν ανάλογα με τις ανάγκες τους και τα κακουργηματικά τους σχέδια…


Για τους στρατηγικούς στόχους της κατασκευασμένης τρομοκρατίας έχουμε μιλήσει αναλυτικά πολλές φορές.


Απλώς, εδώ να υπογραμμίσουμε, εκ νέου, ότι αυτές οι συχνές δόσεις του ναρκωτικού δείχνουν ότι βιάζονται να βάλουν σε εφαρμογή τα στρατηγικά τους σχέδια και κυρίως να καταστήσουν την Ελλάδα ένα από τα διεθνή κέντρα της τρομοκρατίας.

Επιδιώκουν να θέσουν, όσο πιο γρήγορα, τη χώρα μας και κάτω από την μπότα της ΚΑΤΟΧΗΣ των διεθνών κατασταλτικών μηχανισμών και μυστικών υπηρεσιών.


Πρέπει η οικονομική, πολιτική, αλλά και η αλλοδαπή κατοχή μας να «θωρακιστεί» και από τους αντίστοιχους πλανητικούς και πολυπολιτισμικούς μηχανισμούς ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ…

Επιστροφή στην κορυφή
Ουζερί: Ο ΜπελαμήςΈνταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 14, 2011 5:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τον ηρωοποίησαν:

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=241366


Έχει, ως συνεπέστατος συνασπισμένος, τις ίδιες ακριβώς θέσεις με τους εφοπλιστές και τα δουλεμπορικά αφεντικά και γι' αυτό φρόντισε το ΠΑΣΟΚ του Χρυσοχοΐδη να τον ηρωποιήσει κατάλληλα ως "σούπερ-επικίνδυνο" "αριστερό"...

Μια φορά μάλιστα είχε καταφέρει (μέσω φιλίας με κάποιον που επίσης παρίστανε το φίλο του Ρεσάλτο), να επισκεφθεί δόλια τα γραφεία του περιοδικού για να τα κατασκοπεύσει.
Δεν τόλμησε να διατυπώσει μια διαφωνία αλλά μειλίχια παρίστανε ότι συμφωνούσε. Τόσο γλοιώδης κατάσκοπος.
Μετά έκατσε κι έγραψε ως καλός συριζαίος "αντιρατσιστής" και νεοταξίτης το παρακάτω γελοίο πόνημα στην τάχαμου "αριστερή" εφημερίδα Εποχή:

http://syriza-vyrona.pblogs.gr/2007/10/141993.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 14, 2011 10:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σήριαλ: Τα μυστικά των …μυστικών!!!Τα αστυνομικά σενάρια για τις νέες τρομοκρατικές συλλήψεις ξεπερνούν σε ηλιθιότητα ακόμα και αυτές τις αφόρητες αστυνομικές χαζοϊστοριούλες των σήριαλ και ειδικά αυτού των «Μυστικών της Εδέμ»!!!

Το τρομοκρατικό σήριαλ όπως και τΆ άλλα σήριαλ τύπου των «Μυστικών της Εδέμ» είναι γραμμένα με την ίδια συνταγή, ούτε να τα είχε γράψει ο ίδιος σεναριογράφος: Το ένα ξεπερνά σε αστυνομική αυθαιρεσία, προχειρότητα και βροντώδη βλακεία το άλλο.

Φυσικά οι σεναριογράφοι είναι διαφορετικοί. Το κοινό στοιχείο της φρενοβλαβούς αστυνομικής τους βλακείας είναι η ΣΥΝΤΑΓΗ του θεάματος: Μια αγοραία, καταναλωτική συνταγή που απευθύνεται όχι απλώς σε ηλίθιους, αλλά σε υπνωτισμένα πρόβατα.

Τα θεάματα (σήριαλ και τρομοκρατικές ιστοριούλες) κατασκευάζονται στη βάση μιας «μάζας» ηλιθίων. Πάνω σε αυτήν τη «μάζα» της αγοράς των καταναλωτών της βλακείας στηρίζεται το θέαμα: Τα τρομοκρατικά σήριαλ, τα ερωτικό-αστυνομικά σκουπίδια και όλα τα απόβλητα του τηλεοπτικού θεάματος…

Αυτή η καταναλωτική αγορά της βλακείας και της χυδαιότητας είναι το υποπροϊόν των αμερικανικών υποπροϊόντων της ψυχαγωγίας. Δηλαδή οι σπόνσορες και οι σεναριογράφοι αυτών των αγοραίων υποπροϊόντων της βλακείας δεν μας περνούν, απλώς, «αμερικανάκια», αλλά ακόμα πιο ηλίθιους από τα «αμερικανάκια»…Μας αραδιάζουν, λοιπόν, αστυνομικά δράματα τόσο ασυνάρτητα, βλακώδη και ατεκμηρίωτα, αστυνομικές ιστοριούλες τόσο φτηνές και χυδαίες, «πλοκές» και «μυστήρια» που δεν υπακούουν και δεν πειθαρχούν σε καμία λογική ΚΑΙ έχουν την απαίτηση να τους παίρνει κανείς σοβαρά.

Μόνο σε ένα τριτοκοσμικό προτεκτοράτο θα περιφρονούσαν τόσο χυδαία, κυνικά και ξετσίπωτα τη νοημοσύνη του λαού.

Έτσι μας αντιμετωπίζουν οι σπόνσορες και οι σεναριογράφοι των σήριαλ (τρομοκρατικών και λοιπών):
Σαν ολοκληρωτικά ηλίθιους, σαν να έχουμε τις τσατσοδιαστροφές τις δικές τους, καθώς και τη δική τους βλακώδη χοντροκοπιά…

Έχουν γεμίσει, λοιπόν, οι οθόνες από τα αστυνομικά σενάρια της καταναλωτικής βλακείας του τρόμο-θεάματος.

Γιάφκες, οπλισμοί, υλικά (γενετικά και άλλα), ταυτότητες, κινητά, μετακινήσεις «τρομοκρατών», πολύχρονες «παρακολουθήσεις», ποικίλες και πολυεδρικές διασυνδέσεις και πλήθος άλλων γαργαλιστικών αστυνομικών «ευρημάτων» γύρω από ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ «τρομοκράτες» που επί πολλά χρόνια βρισκόντουσαν στο μάτι των μυστικών υπηρεσιών!!!!!!

Η τρομοκρατία έχει αναχθεί, υποτίθεται, σε δαιμονική απειλή κατά της ανθρωπότητας, όλες οι μυστικές υπηρεσίες του κόσμου έχουν εξαπολύσει τα λαγωνικά τους στην Ελλάδα, τα μέσα παρακολούθησης είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ, αλλά οι «τρομοκράτες» ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ, ενώ είναι …εντοπισμένοι, εδώ και πολλά χρόνια…

Και ποιοι είναι αυτοί οι φοβεροί τρομοκράτες που ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ κάτω από τα μάτια όλων των μυστικών υπηρεσιών και τα ασύλληπτα συστήματα παρακολούθησης;

ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ των 20 και 25 χρόνων!!!!

ΜΕ αυτές τις απίστευτες ηλιθιότητες μας βομβαρδίζουν καταιγιστικά…

Ετοιμάζουν οι μυστικές υπηρεσίες ένα πλατύ υπόστρωμα εγκλωβισμένων αναλώσιμων θυμάτων και ενόχων και από εκεί κατασκευάζουν τα αστυνομικά σενάρια των συλλήψεων.


ΦΥΣΙΚΑ η «τρομοκρατία» συνεχίζει απτόητη, όλο σε πιο συχνούς ρυθμούς και με μεγαλύτερες δόσεις!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ γιατί οι πραγματικοί εγκέφαλοι και σκηνοθέτες της τρομοκρατίας δεν ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ:
Είναι οι ίδιες οι μυστικές υπηρεσίες οι οποίες δεν μπορεί να συλλάβουν ποτέ τους εαυτού τους. Στη χειρότερη περίπτωση, αν κάτι δεν πάει καλά, να θυσιάσουν κάποιον πράκτορά τους: Περίπτωση Κουφοντίνα…

Οι ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ γίνονται πάντα από τους κατασκευασμένους προθάλαμους…

Προθάλαμοι εγκλωβισμένων νεαρών ηλιθίων που νομίζουν ότι πολεμούν το κράτος, ενώ οργανώνονται και κατευθύνονται από το κράτος και παρακράτος…

Τέτοιοι ηλίθιοι (αναλώσιμα υλικά) υπάρχουν πολλοί: Καθοδηγούνται εντέχνως από τις μυστικές υπηρεσίες για μικροδουλειές, για «ασπίδες», παρακολουθούνται αγρύπνως ΚΑΙ ανασύρονται όταν χρειαστεί να κατασκευαστούν τα τρομοκρατικά σήριαλ των «επιτυχιών» του κράτους…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες