Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η νεοταξική αντικληρικοφροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠαλαίμαχοςΈνταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 974

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 07, 2014 11:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Η νεοταξική αντικληρικοφροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η νεοταξική αντικληρικοφροσύνη του
ΣΥΡΙΖΑ
Το προκλητικό σώου της αντικληρικοφροσύνης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, δεν ήταν απλώς μια ανόητη πολιτική πράξη, αλλά μια νεοταξική πρόκληση απέναντι στην Ορθοδοξία, η οποία βρίσκεται και αυτή στο στόχαστρο του πλανητικού φασισμού (Νέα Τάξη).

Το μέγεθος της πολιτικής ανοησίας το αντιλαμβάνεται και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα που διεκδικεί την κυβερνητική διαχείριση του κατοχικού καθεστώτος και έχει συνάψει στενές σχέσεις με την ηγετική γραφειοκρατία της Εκκλησίας.


Η πολιτική ανοησία του Διαμαντόπουλου προκαλεί τριβές σΆ αυτήν τη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με ένα κομμάτι του ηγετικού εκκλησιαστικού κατεστημένου.

Αυτό αποτυπώνεται καθαρά στο ρεπορτάζ: «Η Κουμουνδούρου προειδοποιεί Διαμαντόπουλο».
http://www.enikos.gr/politics/204628,BINTEO-H_Koymoyndoyroy_proeidopoiei_Diam.html


Η πρόκληση όμως του Διαμαντόπουλου δεν είναι μια απλή ανοησία. Είναι μια ανοησία που αποτυπώνει τις συνολικότερες αντιλήψεις και την ψυχολογία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλου του σύγχρονου «εκσυγχρονιστικού» πολιτικού κατεστημένου: ΟΛΕΣ τις δυνάμεις που άμεσα ή έμμεσα υπηρετούν τους σχεδιασμούς του 4ου Ράιχ.

Αυτοί οι σχεδιασμοί στοχεύουν, όπως έχουμε αναλύσει διεξοδικά και κουραστικά στην ισοπέδωση ΟΧΙ μόνο της οικονομικής και κοινωνικής υπόστασης του ελληνικού εθνικού κράτους, αλλά και των ιστορικών του παραδόσεων, των συμβόλων εθνικής συνείδησης και ταυτότητας, κάθε πολιτισμικού στοιχείου κοινωνικής ΣΥΝΟΧΗΣ.

Κάποια σχετικά άρθρα μας μπορεί να τα βρείτε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/113.mag


Μέσα σΆ αυτή τη νεοταξική στρατηγική εντάσσεται και η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ του Ορθόδοξου φρονήματος, το οποίο αποτελεί ένα ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ στοιχείο της ιστορικής συνείδησης του ελληνικού λαού.

Το Ορθόδοξο φρόνημα,
όπως και κάθε ισχυρό θρησκευτικό φρόνημα, βρίσκεται, σήμερα, στο στόχαστρο των χρηματιστηριακών ελίτ της εξουσίας.

Το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο και ιδιαίτερα οι φωταδιστές του «εκσυγχρονισμού» (μέσα εδώ είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ), εδώ και πολλά χρόνια έχουν κηρύξει έναν ανελέητο, θορυβώδη πόλεμο εναντίον της Ορθοδοξίας, με πρόσχημα τη σήψη της Εκκλησιαστικής γραφειοκρατίας και τους γραφικούς δεσποτάδες, τύπου ¶νθιμου και CIA.

Αυτός ο πόλεμος είναι «διατεταγμένη υπηρεσία» που στοχεύει, άμεσα ή έμμεσα, στην προώθηση των νεοταξικών σχεδιασμών, δηλαδή στην κατάλυση του Ορθόδοξου συνεκτικού ιστού της ελληνικής κοινωνίας.

Είναι ένας πόλεμος και ΕΚ των ΕΞΩ και ΕΚ των ΕΣΩ, δηλαδή και από θύλακες της Νέας Τάξης εντός της Εκκλησίας.

Είναι ένας πόλεμος που επιχειρεί να υποκαταστήσει τις κοινωνικές και ιδεολογικές διαιρέσεις με τις θρησκευτικές.

Και το σώου της απατηλής αντικληρικοφροσύνης του Διαμαντόπουλου σΆ αυτό στοχεύει: Να διχάσει τον ελληνικό λαό σε Πιστούς και ¶πιστους, επικαλύπτοντας έτσι τις πραγματικές διαιρέσεις που υπάρχουν μεταξύ του λαού στο ΣΥΝΟΛΟ του και των δωσίλογων ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ.

Αυτό δεν έχει καμιά σχέση με Αριστερή πολιτική. Η καταπίεση και η γελοιοποίηση του θρησκευτικού αισθήματος ενός λαού είναι μια πομπώδης αστική αντικληρικοφροσύνη και ΟΧΙ Αριστερή Πολιτική.

Σήμερα τέτοια σώσου σαν και αυτό του Διαμαντόπουλου είναι ΕΓΚΛΗΜΑ: ΟΧΙ μόνο διασπά το κοινωνικό ταξικό μέτωπο σε άθεους και πιστούς, αλλά και υποτάσσει, δηλαδή, θυσιάζει την κοινωνική πάλη κατά της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης σε μια κάλπικη και υποκριτική πάλη κατά της Εκκλησίας.

Με άλλα λόγια: Προκαλεί βαθιές διασπάσεις στο μέτωπο των θυμάτων της εκμετάλλευσης, αλλά και υπηρετεί, στη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή, την προσπάθεια αναμόρφωσης του θρησκευτικού περιβάλλοντος σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης.


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 09, 2014 6:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Βαρθολομαίος, Τσίπρας και «αριστερή» υποκρισίαΗ παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη φιέστα του ευρω-φασισμού δεν αποτελεί, βεβαίως, καμία έκπληξη.

Η γραφειοκρατική κεφαλή της Ορθόδοξης Εκκλησίας δεν είναι η πρώτη φορά που «ευλογεί» τους ληστές και δήμιους της Νέας Τάξης: Αποτελεί το πνευματικό ισοδύναμο του πλανητικού ιμπεριαλισμού…

Το ίδιο, οι εγχώριες γραφειοκρατικές κεφαλές της Εκκλησίας (Ιερώνυμος και CIA) αποτελούν το πνευματικό ισοδύναμο των εδώ δωσίλογων ανδρεικέλων.


Τόσο ο Βαρθολομαίος, όσο και η εγχώρια δεσποτοκρατία (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) αποτελούν τους ιμάντες της πλανητικής χρηματιστηριακής χούντας για την άλωση του Ορθόδοξου σώματος.

Πάντα φυσικά οι κορυφές της Εκκλησίας ήταν με το κατεστημένο και αποτελούσαν τους «ροπαλοφόρους» της εξουσίας.

Σήμερα το έργο τους είναι πιο σύνθετο, πιο δόλιο και πιο επικίνδυνο.

Αυτές οι γραφειοκρατικές καμαρίλες, έχουν προσδεθεί στο άρμα της Νέας Τάξης και υλοποιούν τους στρατηγικούς στόχους της. Και ένας κεντρικός στόχος είναι η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ και η ΑΛΩΣΗ ΓΕΝΙΚΑ της Ορθοδοξίας: Των αγωνιστικών παραδόσεών της, των ηθικών αξιών της και των ιστορικών, εθνικών συνεκτικών ιστών της.

Η Ορθοδοξία ως σύνολο αποτελεί μια ιστορική εθνική δομή η οποία, όπως έχουμε αναλύσει σε πλήθος κειμένων, βρίσκεται στο στόχαστρο του ΥΠΕΡ-εθνικού ιμπεριαλισμού, ο οποίος δεν ανέχεται «εθνικές» δομές Συνείδησης και Εξουσίας.

Εξάλλου η βάση της Ελληνικής Εκκλησία ο κλήρος και ο λαός της ΠΑΝΤΑ βρισκόταν απέναντι από τις κορυφές της γραφειοκρατικής ιεραρχίας και πολεμούσε δίπλα στον ελληνικό λαό τους ληστές και δυνάστες της κοινωνίας.

Και σήμερα αυτό γίνεται. Αυτό το χάσμα ανάμεσα στη βάση της Ορθόδοξης Εκκλησίας και τις γραφειοκρατικές της κορυφές, δεν έχει απλώς βαθύνει, αλλά έχει πάρει και μορφές ΑΝΟΙΚΤΗΣ ρήξης.

Γι αυτό είναι και εγκληματικό πολιτικά να ταυτίζουμε τους δεσποτάδες ή τους γραφικούς «ακροδεξιούς» της Εκκλησίας με τον κλήρο ΓΕΝΙΚΑ και τους μαχόμενους κληρικούς που αγωνίζονται, κόντρα στις κλίκες των δεσποτάδων, ΕΝΑΝΤΙΑ στην παγκοσμιοποίηση, τον πλανητικό φασισμό και τα εγχώρια ανδρείκελά τους…

Και εδώ, όμως, απαστράπτει η «αριστερή» δολιότητα και υποκρισία.

Με πρόσχημα τους γραφικούς και «μαύρους» δεσποτάδες καρατομούν το σύνολο της Ορθοδοξίας: «Φωταδιστές»…

Οι «φωταδιστικοί» τους αφορισμοί γίνονται ακόμα πιο υστερικοί όταν κάποιοι, μέσα από τον κλήρο, τολμήσουν να μιλήσουν «πολιτικά» και να ταχθούν ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη…

Αντίθετα: Όταν οι δεσποτάδες και η ηγεσία της Εκκλησίας (Βαρθολομαίος- Ιερώνυμος κ.α.) ταυτίζονται (και μιλούν) ΠΟΛΙΤΙΚΑ, υπέρ των «Ιδεών», «Αξιών» και ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ της Νέας Τάξης, τότε επαινούνται…

Αυτή είναι η πελώρια υποκρισία των ποικιλόχρωμων «φωταδιστών» («αριστεροί» και «εκσυγχρονιστές» κατά κανόνα).

Σήμερα αυτή η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ παίρνει αποκρουστικές μορφές στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πλέον «άσπονδος εχθρός» της Εκκλησίας, σήμερα «συνάπτει» συμμαχίες με τις ηγετικές γραφειοκρατικές της κορυφές.

Πολύ φυσικό βεβαίως,
μια και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και αυτές οι εκκλησιαστικές κορυφές βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο: Αυτό της Νέας Τάξης.

Και ο Τσίπρας από τη μια «σνομπάρει» τη φιέστα της «ευρωπαϊκής προεδρίας» (απλώς «σνομπάρει» για εντυπώσεις, αλλά πρακτικά τη νομιμοποιεί) και από την άλλη «αγκαλιάζεται» με τον Βαρθολομαίο: Την πλέον μοχθηρή νεοταξική αιχμή της Εκκλησιαστικής γραφειοκρατίας.

Και τι λένε; Για τη σωτηρία του «ευρω-νταχάου» (ευρω-φασισμού).

Διαβάστε για να φρίξετε εδώ:

http://www.enikos.gr/politics/205404,Bar8olomaios:_H_Eyrwph_einai_mia_megalh_.html

Και για το σώου του «σνομπαρίσματος» και της πολιτικής ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ της «αριστεράς», διαβάστε ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8275

Μια πραγματική Αριστερά θα αναζητούσε ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ με τη βάση του Ορθόδοξου κλήρου, με τους πολλούς κληρικούς που υπάρχουν και αγωνίζονται εναντίον του οδοστρωτήρα της Παγκοσμιοποίησης και των σχεδιασμών της Νέας Τάξης.

Αυτούς, αυτή η «αριστερά», τους χλευάζει και εδώ θυμάται και το «όπιο του λαού»…

Αυτή η «αριστερά» συναγελάζεται με τη νεοταξική εξουσία της Εκκλησίας, ρουφώντας το όπιο της Νέας Τάξης…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες