Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Δείτε στις ΣαΤυΡόΠρΟκΕς τα μέλη της μελλοντικής κυβέρνησης

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ραμπελαί



Ένταξη: 28 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 190
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 27, 2014 8:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Δείτε στις ΣαΤυΡόΠρΟκΕς τα μέλη της μελλοντικής κυβέρνησης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δείτε στις ΣαΤυΡόΠρΟκΕς τα μέλη της μελλοντικής κυβέρνησης
Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο


Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ: Είναι γραμμένο παλιά (31/12/2012), αλλά πολύ εύστοχο. Σήμερα φυσικά θα είχαν περίοπτη θέση στο κυβερνητικό σχήμα ο Άδωνις, ο Δένδιας, ο Καψής, ο Θεοδωράκης και κάποιοι άλλοι…
*************************************************

- Εξασφαλίσαμε κατ’ αποκλειστικότητα τα ονόματα των περισσότερων μελών του υπουργικού συμβουλίου όταν, με το καλό, γίνουν εκλογές και κληθεί ο ΣυΡιζΑ να κυβερνήσει χωρίς να έχει αυτοδυναμία.

- Πρωθυπουργός ο Γιωργάκης. Ξέρει από αεροπλάνα δεν θα δυσκολευτεί αν χρειαστεί να μπει και σε ελικόπτερο.

- Υπουργός πράξης και αλμάτων ο κύριος Τατσόπουλος. Είναι άνθρωπος της πράξης και των αλμάτων. Το ξέρει η μισή Αθήνα άλλωστε.

- Υπουργός εξωτερικών ο κύριος Τσίπρας. Έχει αποδείξει ότι κατέχει τέλεια τις ξένες γλώσσες και άμα σκάσει καμιά «βόμβα» θα βρίσκεται ασφαλής εκτός συνόρων.

- Υπουργός καταπολέμησης του ρουσφετιού ο κύριος Σαμαράς. Το πέρασμά του από το υπουργείο πολιτισμού, όπου έδωσε αμέτρητες μάχες για να καταπολεμήσει το ρουσφέτι, τον καθιστά ιδανικό για τη θέση αυτή.

- Υπουργός δημόσιας τάξης ο κύριος Σημίτης. Η ενασχόληση σε νεαρή ηλικία με στρακαστρούκες τον καθιστά ιδανικό στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Τρέμετε τραπεζίτες!

- Υπουργός εργασίας η κυρία Παπαρήγα. Για να γίνει επιτέλους νόμος το δίκιο του εργάτη.

- Υπουργός εσωτερικών και εσωτερικής αντιπολίτευσης ο κύριος Λαφαζάνης. Δεν μπορεί από μια τέτοια κυβέρνηση να λείπει η εωτερική αντιπολίτευση.

- Υπουργός περιβάλλοντος η κυρία Μπιρμπίλη. Μετά χαράς θα άφηνε τη βαρετή θέση που απέκτησε στον ΟΟΣΑ για να συνεχίσει το έργο που είχε αφήσει στη μέση στον τομέα του περιβάλλοντος.

- Υπουργός αλιείας και αλιευμάτων η κυρία Δαμανάκη. Κατέχει το αντικείμενο και σίγουρα μπορεί να προσφέρει και από αυτό το πόστο. Αξία διαχρονική.

- Υπουργός περισυλλογής ο κύριος Ανδρουλάκης. Είναι ο άνθρωπος που σκέφτεται πολύ, μιλάει που και που αλλά ψηφίζει πάντα σωστά.

- Υπουργός υπεύθυνης στάσης και υπευθυνότητας γενικώς ο κύριος Κουβέλης. Αν η κυβέρνηση θέλει να είναι υπεύθυνη δεν μπορεί να λείπει από αυτή ο Θείος Φώτης.

- Υπουργός εσωτερικών και εξωτερικών, νομιμότητας και ηθικής ο κύριος Βουλγαράκης. Χωρίς σχόλια.

- Υπουργός υγιεινής διατροφής ο κύριος Καραμανλής. Το δικαιούται αξιωματικά.

- Υπουργός παιδείας, φυσικά, η κυρία Διαμαντοπούλου. Άφησε μερικά σχολεία ανοιχτά και θέλει να κλείσει τους λογαριασμούς της.

- Υπουργός υγείας, φυσικά, ο κύριος Λοβέρδος. Άφησε μερικά νοσοκομεία ανοιχτά και θέλει να κλείσει τους λογαριασμούς του.

- Υπουργός τύπου ο κύριος Ρουσόπουλος. Πρώην δημοσιογράφος, υπουργός τύπου και νυν καθηγητής σε ξένο πανεπιστήμιο είναι ο πλέον κατάλληλος για το υπουργείο. Είναι και ευσεβής.

- Υπουργός καταπολέμησης του καπνίσματος η κυρία Κανέλλη. Δεν χρειάζονται διευκρινήσεις.

- Υπουργός επικοινωνίας κυβέρνησης και λαού ο κύριος Παπαδημούλης. Έχει αποδείξει ότι είναι ικανός να παρουσιάζεται σε 4 τηλεοπτικά κανάλια ταυτόχρονα.

- Υπουργός γεωργίας η κυρία Καραβασίλη. Λόγω καταγωγής γνωρίζει πολύ καλά τις νέες καλλιέργειες και ειδικά την καλλιέργεια της νερατζιάς.

- Υπουργός ενόπλων δυνάμεων ο κύριος Τσοχατζόπουλος. Μπορεί και ξεχωρίζει το σκάρτο υποβρύχιο.

- Υπουργός οικονομικών ή ο κύριος Βενιζέλος ή ο κύριος Παπακωνσταντίνου ή ο κύριος Στουρνάρας. Η επιλογή είναι δύσκολη γιατί και οι τρεις έχουν προσφέρει τα πάντα, στην κυριολεξία. Το πού τα πρόσφεραν το ξέρουν όλες οι τράπεζες.

- Υπουργός μακροζωίας…ξέρετε ποιος.

- Υπουργός συντονισμού της κυβέρνησης…το πνεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου.





Απορούν οι τελωνειακοί στην Αμερική βλέποντας την ταυτότητα του κυρίου Γιώργου Παπανδρέου που έχει ως καθηγητής στο Χάρβαρντ.
Απορεί και ο ίδιος που απορούν. Καλά, αυτοί έχουν λόγο να απορούν, ο κύριος Παπανδρέου γιατί απορεί;
[/size]

_________________
Η ψυχή που ξέρει να γελά είναι πιο
ανθρώπινη από αυτή που κλαίει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες