Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η ανήμπορη λύσσα των φελλών

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 23, 2008 6:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η ανήμπορη λύσσα των φελλών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ανήμπορη λύσσα των φελλών

Θαυμάστε τα «επιχειρήματα» των λυσσασμένων της νεοταξικής «αριστεράς» εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
http://jungle-report.blogspot.com/2008/03/blog-post_22.html




Η διαλεκτική της ταξικής συνείδησης και ο αλλοδαπός εφιάλτης
του εκδότη Θύμιου Παπανικολάου




Η εισβολή ενός ετερόκλητου πλήθους καθυστερημένων αλλοδαπών, με ξένο «πολιτισμό» και κυρίως χωρίς καμιά ιστορία αγώνων καταστρέφει κάθε λειτουργία μεταβολισμού των εμπειριών, αφανίζει κάθε συνεκτικό ιστό επικοινωνίας και δράσης [...] Το αυθεντικό σοσιαλιστικό κίνημα υπάρχει όταν το ιστορικό υποκείμενο που επωμίζεται το ρόλο της ανατροπής του καπιταλισμού εκφράζεται μέσα από την οργάνωση της πρωτοπορίας του, το κόμμα.[σ.σ. αν σας έλεγα ότι την τελευταία φράση την υπέγραψε ο Χίτλερ, θα με πιστεύατε; Κι όμως είναι μια αδέξια παρερμηνεία μιας κακομεταφρασμένης φράσης του Τρότσκι] Ο εκφυλισμός του μπολσεβίκικου κόμματος άρχισε από τη στιγμή που εισέβαλαν παθητικοί οπαδοί. Πνίγηκαν τα πρωτοπόρα στοιχεία του και ισοπεδώθηκε η επαναστατική του συνείδηση μέσα στο πλήθος των πολιτικά καθυστερημένων χειροκροτητών. Αυτό ακριβώς μεθοδεύουν και προωθούν σήμερα σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας, με όργανα τους αλλοδαπούς… [Μήπως το ΛΑ.Ο.Σ. είναι μπολσεβικικό κόμμα και δεν το ξέραμε;]


Αυτά είναι τα «επιχειρήματα» των αδαών και παντελώς άσχετων μαρξιστικά. Την κραυγάζουσα θεωρητική και πολιτική τους ανεπέρκεια την λανσάρουν αφοριστικά σαν «αριστερή παντογνωσία». Χωρίς να έχουν ΠΟΤΕ προσεγγίσει, έστω και φιλολογικά, τους θεωρητικούς του μαρξισμού, ίσως και να μην έχουν ανοίξει και κανένα βιβλίο του Λένιν, μας εξισώνουν με τον Χίτλερ, γιατί μιλήσαμε για «οργάνωση της πρωτοπορίας»!!!
Παρερμηνεύσαμε, μας λένε τα αγράμματα συνασπιστήρια, μια «κακομεταφρασμένη φράση του Τρότσκι»!!! Ούτε καν νιώθουν την ανάγκη να μας παραπέμψουν στη φράση του Τρότσκι, τον οποίο αγνοούν δραματικά.

Με τέτοια «επιχειρήματα» προσπαθούν να μας προσδέσουν στο μπαμπούλα. Μόνο που κάθε αριστερός γνωρίζει ότι το κόμμα, ως οργάνωση της πρωτοπορίας, αποτελεί την πεμπτουσία της λενινιστικής θεωρίας. Σύμφωνα, με το φωστήρα της βλακείας, «Το τι να κάνουμε» και το «Ένα βήμα εμπρός δύο βήματα πίσω» του Λένιν θα τα υπέγραφε ο Χίτλερ!!!

Το ίδιο «βάθος» έχει και η άλλη μομφή. Αλήθεια πού κολλάει το «μήπως το ΛΑΟΣ είναι μπολσεβίκικο κόμμα και δεν το ξέραμε;».
Τέτοια διατυμπανιζόμενη βλακεία δύσκολα συναντάς. Μια περιγραφή που αναλύει την αποσύνθεση του κόμματος των μπολσεβίκων, που δείχνει δηλαδή πώς έπαψε να είναι η «οργανωμένη πρωτοπορία» της εργατικής τάξης, που κολλάει αυτή η περιγραφή με τον ΛΑ.Ο.Σ;;;

Απλώς, το εντελώς αυτό ακατάρτιστο συνασπιστήρι, προσπαθεί απεγνωσμένα να μας βάλλει την «στάμπα» του ακροδεξιού, σπερμολογώντας «τσιτάτα» κειμένων μας που δεν καταλαβαίνει γιατί στερείται δραματικά θεωρητικών και πολιτικών πόρων.

Τέτοια να λέτε. Δείχνουν πόσο αδαείς, ανεπαρκείς, αλλά και εγκάθετοι είστε.
Αυτά να βλέπουν και κάποιοι φίλοι που θεωρούν ότι πρέπει να κάνεις αβαρίες σε θέματα αρχών και να ασκείσαι σε διαχειριστικές τρίπλες για να αποφύγεις τις κατηγορίες της «ακροδεξιάς» στάμπας. Τέτοιοι «φόβοι» απλώς υποτιμούν τη δύναμη των πραγμάτων, υπερτιμούν την νεοταξική «αριστερή ηγεμονία» και το σπουδαιότερο: Επικαλύπτουν τους πραγματικούς κινδύνους και το ρόλο της «ροζ» καθεστωτικής ιδεολογίας. Δηλαδή επικαλύπτουμε το πρόσωπο του πραγματικού και υπαρκτού νέου φασισμού, κρυμμένοι πίσω από τους παρωχημένους και ανύπαρκτους «ακροδεξιούς» κινδύνους.
Η ακροδεξιά σήμερα εμφανίζεται με άλλα χρώματα και άλλες μάσκες…


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manko



Ένταξη: 17 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 36

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 23, 2008 7:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πρόκειται για αργόσχολους χαβαλέδες που τη βγάζουν όλη μέρα μ' ένα τσιγάρο και φραπεδιά στο χέρι μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή, βγάζοντας τα απωθημένα τους στο διαδίκτυο.
Πιστεύουν ότι εξασκούν... επαναστατική δράση, "πολεμώντας" την... "απειλή του ΛΑΟΣ" και, συνεχίζοντας την "αντιφαιοκόκκινη" γραμμή που χάραξε ο ομοϊδεάτης τους γκαιμπελικός "Ιός", "ανακαλύπτουν" παντού "αριστεροδεξιές συνωμοσίες".
Με καφενειακό λόγο (που προδίδει απολίτικους πιτσιρικάδες άσχετους περί τα ιστορικά και τα ιδεολογικά), οι φελλοί της blogoΖούγκλας σπιλώνουν βάναυσα μια προσπάθεια που έχει ενοχλήσει ΠΟΛΛΟΥΣ...
Θαυμάστε το "τρανό επιχείρημά" τους: ο Άδωνις διαφήμισε κάποια άρθρα παλαιών τευχών του Ρεσάλτο. Άρα το Ρεσάλτο είναι... γέφυρα προς την ακροδεξιά!
Επιχειρήματα για παιδάκια του δημοτικού.
Γιατί και ο πιο περιστασιακός αναγνώστης του περιοδικού σας από το 2005 μέχρι σήμερα, γνωρίζει καλά τη ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ που έχει ασκηθεί στο κόμμα του Καρατζαφέρη, αλλά και στον ίδιο τον Καρατζαφέρη προσωπικά.
Αυτά, για τα συνασπισμένα κατακάθια (και... ιντερνετικούς επαναστάτες της πορδής) είναι απλές λεπτομέρειες. Θέλουν πάση θυσία να δημιουργήσουν έναν ακροδεξιό Μπαμπούλα για να δικαιολογήσουν την ιδεολογική τους ανυπαρξία ("Δείτε μας! Είμαστε αριστεροί! Χτυπάμε τον Άδωνι και το Βορίδη!") και προσπαθούν να εντάξουν και το χώρο τη Πατριωτικής Αριστεράς μέσα σ' αυτόν!
Δεν θα τους περάσει, που να χτυπάνε τον κ...ο τους κάτω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μουράλωφ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 23, 2008 11:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Συνδυασμένη επίθεση κατά του ΡΕΣΑΛΤΟ.
Για να έχετε μια πιο σφαιρική εικόνα, δείτε τη συνέχεια εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=15842#15842
Επιστροφή στην κορυφή
Γεω-ργεας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 24, 2008 3:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δε χρειάζεται να ανησυχεί κανείς από τις επιθέσεις του συγκεκριμένου blog. Πρόκειται για γνωστούς λιβελογράφους στο intenet με σκοπό το χτύπημα του πατριωτισμού όπου τον βρίσκουν και με προσφιλή μέθοδο τον γκαιμπελισμό.
Αφήστε τους να λένε.
Μόνον τους αφελείς επηρεάζουν πλέον.


ΚΑΘΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ.


Εγώ νομίζω οτι εξαγριώθηκαν επειδή τους πειράξατε τον περιβόητο ''ΙΟ'' της Ελευθεροτυπίας και το Ε.Π.Σ.Ε.
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 24, 2008 1:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
To περί ου ο λόγος κείμενο όζει νοοτροπία "Ιού". Η μεθοδολογία της κριτικής, που δήθεν ασκεί το κείμενο, είναι πιστό αντίγραφο της "κριτικής" που μάς έχει ασκήσει κατά περιόδους ο "Ιός". Δεν γνωρίζω αν οι συντελεστές της σελίδας αυτής έχουν άμεση σχέση με τους "Ιούς", πάντως σίγουρα είναι φανατικοί αναγνώστες τους.

Τώρα, επειδή διαβάζουν τα γραφόμενα μας να τους συμβουλεύσω εντελώς φιλικά. Φίλοι, αν θέλετε να κάνετε κριτική στις θέσεις του περιοδικού, να το κάνετε με μέθοδο μαρξιστική και διαλεκτική και όχι με τη μέθοδο της ειρωνείας, του ψεύδους και του "τσουβαλιάσματος". Αυτή δεν είναι κριτική, είναι λίβελος. Αν θέλετε να γράφετε λιβέλους είναι δικαίωμα σας, αλλά να μην επικαλείστε τους κλασσικούς του μαρξισμού, αν μη τι άλλο είναι ντροπή.

Ειδικώτερα, το επιχείρημα σας ότι ταυτιζόμαστε με τον Γεωργιάδη, επειδή ο τελευταίος διαφήμισε κάποια τεύχη του περιοδικού, πρέπει να θεωρήσω ότι έχει γενική ισχύ, και εφόσον το Ρεσάλτο εκ της διαφημίσεως αυτής θεωρείται ένα και το αυτό με τον διαφημιστή του, το αυτό συμβαίνει και με τους αρχαίους συγγραφείς. Τα βιβλία λοιπόν του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη θα πρέπει να απαγορευθούν ώς φασιστικά ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να πωλούνται με την σαφή ένδειξη στο εξώφυλλό τους:ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! Έτσι, θα προφυλάξουμε την νεολαία μας από επικίνδυνα και βδελυρά αναγνώσματα.

Επίσης, επιχειρείται ύπουλα η ταύτιση μας με τον Πλεύρη, επειδή ο Γεωργιάδης διαφήμιζε το βιβλίο του Πλεύρη περί Εβραίων. Άρα, κατ'εσάς, αφού το δύσμοιρο Ρεσάλτο βρέθηκε στα χέρια του φασίστα Γεωργιάδη, που πωλεί τα βιβλία του φασίστα Πλεύρη, είναι και αυτό φασιστικό, όπως υποθέτω ότι είναι και οι αρχαίοι συγγραφείς, αλλά και κάθε άλλο βιβλίο που πωλεί ο Γεωργιάδης.

Για να μην πολυλογώ. Όταν η ανθρώπινη λογική απουσιάζει τότε την αντικαθιστά η λογική της ζούγκλας στην οποία επιπολάζουν και πολλοί Ιοί. Δεν νομίζετε; Wink

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες