Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Για τις Ευρωεκλογές

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 13, 2019 9:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Για τις Ευρωεκλογές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Για τις ΕυρωεκλογέςΒρισκόμαστε παραμονές των ευρωεκλογών, τα κόμματα και τα άπειρα κομματίδια καταναλώνουν άπειρες ψευτιές και κυρίως μελοδραματική δημαγωγία, αλλά ο ελληνικός λαός στέκεται, μάλλον, αδιάφορος. Δεν συγκινείται από τις ευρωεκλογικές καμπάνιες, ούτε από τις κραυγές ενάντια στην ΑΠΟΧΗ...

Τα κόμματα της εξουσίας, κόμματα-υπηρέτες της ΕΕ και του 4ου Ράιχ, είναι συνεπέστατα όταν στηλιτεύουν την αποχή. Αυτά αποζητούν την εκλογική λαϊκή επικύρωση και νομιμοποίηση της ευρώ-χούντας…


Η μεγάλη ΑΝΤΙΦΑΣΗ βρίσκεται στην πλευρά εκείνων των οπορτουνιστικών σχηματισμών («αριστερών» χρωμάτων) που ενώ καταδικάζουν την ιμπεριαλιστική δικτατορία της ΕΕ και ζητούν την έξοδο από αυτήν, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στην ΑΠΑΤΗ των ευρωεκλογών και τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

Αντί να μποϋκοτάρουν αυτό το θέατρο της νέας αποικιοκρατίας (της ΕΕ και του 4ου Ράιχ) το στηρίζουν και το επικυρώνουν, καλούν τον ελληνικό λαό να στηρίξει τα αποικιοκρατικά δεσμά του και το καθεστώς της ευρωδουλείας…

Η αδιαφορία και η περιφρόνηση του ελληνικού λαού στο αποικιοκρατικό αυτό θέατρο που παίζεται είναι απείρως πιο ΑΡΙΣΤΕΡΗ θέση, από την εκλογικά αλλοτριωμένη «αριστερά», και τα τυχοδιωκτικά σχήματά της που καταγγέλλουν τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της ΕΕ, αλλά τη στηρίζουν και τη νομιμοποιούν, αποζητώντας μια καρέκλα σΆ αυτό το αποικιοκρατικό καθεστώς…

Αυτή η «αριστερά» που μας καλεί να συμμετάσχουμε σΆ αυτό το πανηγύρι ΑΠΑΤΗΣ του ευρωπαϊκού 4ου Ράιχ, εσκεμμένα αγνοεί τούτο: Ότι το Ευρωκοινοβούλιο δεν είναι Εθνικό Κοινοβούλιο, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να παπαγαλίζουμε τα «εθνικά δεδομένα» σε συνθήκες εντελώς διαφορετικές και ασυμφιλίωτα αντίθετες…

Ευρωκοινοβούλιο και Εθνικό Κοινοβούλιο είναι δύο πράγματα ασυμβίβαστα όπως το νερό με τη φωτιά. Αυτό το ουσιώδες και το καθοριστικό μιας πολιτικής στάσης παρακάμπτεται εντελώς και «διαλύεται» μέσα στην μικροπολιτική και στα τεχνάσματα των κλόουν του κομματικού καιροσκοπισμού.

Ωστόσο και μια μεγάλη μερίδα πολιτικά προβληματισμένων και αυθεντικών αγωνιστών παρακάμπτει το ζήτημα και σκέφτεται για τις ευρωεκλογές με όρους εθνικού κοινοβουλίου.

Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δεν αποτελεί κατάκτηση ιστορικών, επαναστατικών αγώνων και λαϊκής επικύρωσης. Δεν βγήκε από καμία δημοκρατική διαδικασία, ούτε εκφράζει καμία Δημοκρατία.

Επιβλήθηκε αυθαίρετα και δικτατορικά από τους μηχανισμούς των πολυεθνικών, σαν παρασιτικό διακοσμητικό ντεκόρ.

Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο όχι μόνο δεν βγήκε μέσα από τους λαούς, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει έθνη και λαούς, αλλά δεν έχει και καμία ουσιώδη αρμοδιότητα στις αποφάσεις και τα νομοθετήματα. Όλα αποφασίζονται από τα διευθυντήρια και τα όργανα των πολυεθνικών και απλώς το ευρωκοινοβούλιο εκφράζει συμβουλευτική γνώμη.

Απλά και καθαρά: το ευρωκοινοβούλιο είναι ένα «κοινοβούλιο» μαϊμού, σε ρόλο «δημοκρατικού» άλλοθι της δικτατορίας των διευθυντηρίων της Ε.Ε. Είναι ένα κατασκεύασμα αυθαίρετο των ισχυρών του χρήματος με ένα και μόνο στόχο: Την υπονόμευση, την αυθαίρετη και αντιδημοκρατική υποκατάσταση των εθνικών κοινοβουλίων.

Τι σημαίνουν, λοιπόν, οι ευρωεκλογές, αν όχι επικύρωση αυτής της κεντρικής «αντί-εθνικιστικής» δομής της Νέας Τάξης;

Η συμμετοχή στις ευρωεκλογές σημαίνει αποδοχή αυτής της νεοταξικής δικτατορίας και απάτης. Με τη συμμετοχή μας νομιμοποιούμε ένα κατασκεύασμα εντελώς αυθαίρετο και πραξικοπηματικό, χωρίς καμία λαϊκή επικύρωση και χωρίς ποτέ να ερωτηθούν οι λαοί.

Η αποχή εδώ και το μποϋκοτάζ των ευρωεκλογών, ως πολιτική θέση, είναι επιβεβλημένη και αποχτάει το χαρακτήρα του δημοψηφίσματος εναντίον αυτού του καθεστώτος της Ε.Ε.

Και η λαϊκή πράξη της αποχής είναι μια πράξη (ενστικτώδης ή συνειδητή, παθητική ή ενεργητική) «εθνικής αντίστασης». Ακριβώς γιατί οι ευρωεκλογές, τα ευρωσυντάγματα, τα ευρωκοινοβούλια κ.λπ αποτελούν την υποκατάσταση και την κατάργηση των εθνικών θεσμών και λειτουργιών, των εθνικών κοινοβουλίων και των εθνικών Συνταγμάτων.

Υ.Γ. Εννοείται ότι στις Εθνικές Εκλογές είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ η συμμετοχή μας. Εδώ είναι άλλα τα δεδομένα και η ψήφος μπορεί να εκφράσει και να επηρεάσει το πολιτικό γίγνεσθαι.

Αυτά, όμως, θα τα αναλύσουμε όταν έρθει η ώρα των Εθνικών Εκλογών…

Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 22, 2019 8:38 am    Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η μόνη σωστή επιλογή σε αυτές τις εκλογές είναι ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ.Η Ελλάδα βρίσκεται υπό ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. Ο φασισμός δεν είναι ούτε οι "σβάστικες", ούτε οι χαιρετισμοί του τύπου "Πάνω τα χεράκια - κάτω τα χεράκια!", ούτε το show που αναπαριστά στιγμιότυπα του προ 100 ετών (1920) 3ου Ράιχ. Φασισμός είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ: Με δύο λόγια ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ (Η.Π.Α. - Ε.Ε.)

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό την ΚΑΤΟΧΗ αυτού ακριβώς του φασισμού. Όπως βρισκόταν και κατά την περίοδο 1941 - 1944. Η έξοδος από την Ε.Ε. και η συνεισφορά στην ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ είναι ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ της Ελλάδας και την Ανθρωπότητας. Όπως ανάγκη επιβίωσης ήταν και η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ από την Ναζιστική Κατοχή κατά το 1941 - 1944, και η συνακόλουθη ΣΥΝΤΡΙΒΗ της Ναζιστικής Γερμανίας.

Όσο ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ήταν η συμμετοχή οποιουδήποτε σε μηχανισμούς και θεσμούς του 3ου Ράιχ κατά τον καιρό της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (1941 - 1944) άλλο τόσο ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ είναι η συμμετοχή πολιτικών προσώπων και κομμάτων σε μηχανισμούς του σημερινού 4ου Ράιχ. Όπως το "Ευρωκοινοβούλιο".

Μόνη σωστή στάση ενός κόμματος που θέλει να είναι ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ και όχι ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟ είναι η ΑΠΟΧΗ από το "Ευρωκοινοβούλιο", και η απαίτηση για άμεση ΕΞΟΔΟ από την Ε.Ε. Καθώς και η επίγνωση και διακήρυξη σε όλους - πρώτα από όλα στον Ελληνικό Λαό - πως η Ε.Ε., χωρίς την Ελλάδα και αυτά που ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ από τον Λαό μας ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ. Επίσημα πλέον, από ό,τι άκουσα, αναγνωρίζεται ότι το "χρέος" της Ελλάδας στην πραγματικότητα αποσκοπεί στην ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (κάτι που διαπίστωναν ακόμα και Γερμανοί μεταπτυχιακοί φοιτητές εδώ και χρόνια). Δεν χρειάζεται να αποχωρήσει η Γαλλία και η Ιταλία από την Ε.Ε., προκειμένου η τελευταία να τιναχτεί στον αέρα: Η αποχώρηση και αυτής της μικρής Ελλάδας θα είχε ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ¶μεσα. Το Ευρω ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΕΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ.

Κόμματα που διακηρύττουν - όπως η ΛΑ.Ε. του Λαφαζάνη - ότι "είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια έξοδο από το Ευρώ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Ε.Ε. Διότι παρουσιάζουν την έξοδο από το Ευρώ και την Ε.Ε. όχι σαν αυτό που είναι στα αλήθεια - ήτοι ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ για την Ελλάδα - αλλά σαν "ΚΙΝΔΥΝΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ". Τρομοκρατώντας έτσι έμμεσα τον Ελληνικό Λαό, ως προς το ενδεχόμενο της απελευθέρωσής του. Παρουσιάζοντας την τελευταία με σκαιά χρώματα, όχι λιγότερο από τους ανοιχτούς υποστηρικτές της Κατοχής του 4ου Ράιχ. Κόμματα που συμμετέχουν στις "Ευρωεκλογές" ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΧΥΛΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ "ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ". Δεν είναι δυνατόν να αποτελέσουν συμμάχους του Ελληνικού Λαού στον ΑΓΩΝΑ του εναντίον της Κατοχής του 4ου Ράιχ. Διότι ΑΠΟΣΚOΠΟΥΝ ΣΕ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ.
Στάση ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, πολιτική ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, είναι μόνο Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ" - σαν πρώτο βήμα για την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από την Ε.Ε. - και η ανοιχτή τοποθέτηση και πάλη για αποκατάσταση των Εθνικών Συνόρων και για ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 22, 2019 8:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Παλιό της Αντίστασης. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στις εκλογές που κάνουν οι προδότες
και όσοι μας γδέρνουν σ' αυτήν την Κατοχή
θα απαντήσουμε όλοι οι Πατριώτες
κι οι Δημοκράτες με ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ!

Δεν μας τρομάζουν του Γιούνκερ οι φοβέρες
ούτε της Μέρκελ οι λησταρπαγές
δίχως την Χώρα μας τους τέλειωσαν οι μέρες
θα δουν ΔΙΑΛΥΣΗ με εξέλιξες γοργές!


Γνωστό τραγούδι της Εθνικής Αντίστασης (στον σκοπό του "Είμαστε εμείς Ελλάδα τα παιδιά σου") διασκευσμέμνο κάπως για να εμπίπτει στα των ημερών μας. (Τον τελευταίο στίχο τον επέλεξα ελλείψη καλύτερου. Ωστόσο διατυπώνει, νομίζω, την ουσία: Μόλις η Ελλάδα εγκαταλείψει την Ε.Ε., το Ευρώ θα γκρεμιστεί, οι Γερμανικές Τράπεζες θα ΦΑΛΗΡΙΣΟΥΝ, και δεν θα προλαβαίνουμε να μετράμε χώρες που θα ξεσηκώνονται και θα κάνουν το ίδιο.)
Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 23, 2019 2:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιούνκερ: «Με την ψήφο δεν θα αλλάξετε τίποτα»!!!
Οι πιο υστερικοί υπηρέτες του χρηματιστηριακού κεφαλαίου και του σύγχρονου φασισμού (4ο Ράιχ) είναι οι πλέον κυνικοί. Μέσα σΆ αυτήν την ωμότητά τους εκτοξεύουν συχνά κάποιες αλήθειες.

Σε αυτήν την κατηγορία των υστερικών δούλων και …μεθυσμένων κυνικών της Νέας Τάξης ανήκει και ο απερχόμενος πρόεδρος της Ε.Ε. Jean-Claude Juncker, ο οποίος έριξε κατάμουτρα, στα πρόσωπα των λαών της Ευρώπης, γκρεμίζοντας και την ΑΠΑΤΗ των «αριστερών» φετιχιστών του ψηφοδελτίου, τούτο: «Με την ψήφο δεν θα αλλάξετε τίποτα»!!!


Τα «αριστερά» ανδρείκελα, σε όλες τις αποχρώσεις τους, εξαπατούν τους λαούς της Ευρώπης με τις μυθολογίες περί αλλαγής της ΕΕ του 4ου Ράιχ, μέσω της εκλογικής ΑΠΑΤΗΣ και έρχεται ο υστερικός υπηρέτης του 4ου Ράιχ, ξεδιάντροπα και κυνικά, να τους κατακεφαλιάσει:
«Με την ψήφο δεν θα αλλάξετε τίποτα»!!!

Αναλυτικά και λεπτομερειακά διαβάστε το άρθρο του Νίκου Κλειτσίκα:
Η ευρωπαϊκή "αριστερά" είναι νεκρή! Πέθανε... κι ενταφιάστηκε στον "προοδευτισμό" & τον "δικαιωματισμό"!


ΕΔΩ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2019/05/blog-post_422.html
Επιστροφή στην κορυφή
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 24, 2019 8:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί με βόλι στην καρδιά και το μυαλό
Του Ηλία ΠαπαναστασίουΑγαπητέ ψηφοφόρε

Σε τέσσερις μέρες ψηφίζεις για την Ευρωβουλή και τις αντίστοιχες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν χρειάζονται πολλά να ειπωθούν για την σημασία τους.

Εάν η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατορθώσει με την χυδαία και ανήθικη παροχολογία Κοινωνικής Ελεημοσύνης της τελευταίας στιγμής να κρατήσει σημαντικά ποσοστά που θα κυμαίνονται περίπου στο 25% – συν πλην μια η δυο μονάδες– τότε όλα όσα είδες κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ των τελευταίων τεσσεράμισι ετών – για την ακρίβεια, 52 μήνες– ξέχασέ τα. Απλά, πολύ απλά, όλοι οι δείκτες Οικονομίας θα χειροτερέψουν όπως προειδοποιούν οι πάντες εφόσον ο Μινχάουζεν Τσίπρας θα ξοδέψει και το τελευταίο ευρώ έως τις Βουλευτικές εκλογές για να επανεκλεγεί.


Η Εξωτερική Πολιτική
θα καταλήξει όχι απλά σε «υποχωρήσεις» αλλά σε πλήρη αποικιοποίηση της χώρας, χειρότερης και από την περίοδο Πιούριφοϊ των αρχών της δεκαετίας του 1950.

Η Ελλάδα όπως την ήξερες
μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν και η χώρα μας θα υποχωρήσει σε όλες τις απαιτήσεις των Δυτικών (κυρίως Αμερικάνων) και του ΝΑΤΟ, ειδικότερα στις ακόρεστες και εξαιρετικά σχεδιασμένες απαιτήσεις (υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ, νησιά, Κύπρος) της Τουρκίας.

Όλα με την συνοδεία του «χαμογελαστού» Πραιτωριανού των Δυτικών (Τσίπρας), του Έπαρχου Τζέφρεϊ Παιατ και του σύγχρονου Call Girl για όλα τα γούστα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εάν επιθυμείς να ξαναγίνεις Ραγιάς και Χανουμάκι όλων αυτών των κυρίων τότε ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Το δικαίωμα στην αυτοκτονία είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένο.

Είπαμε για την οικονομία αλλά εσύ ενδιαφέρεσαι πάνω απ΄ όλα για τα εισοδήματα σου. Και καλά κάνεις! Μήπως κατά τύχη – λέμε, μήπως– σκέφτηκες πόσα έχασες τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια με την περικοπή του ΕΚΑΣ – υπολογίζεται σε πάνω από 2.000 ευρώ ετησίως για τον κάθε συνταξιούχο– αλλά και πόσα έχασες από τους τουλάχιστον 17 νέους φόρους του ΣΥΡΙΖΑ;;;

Ο Τσίπρας ισχυρίζεται
πως κατέβασε το Φ.Π.Α. των τροφίμων/ εστίασης στο 13%. Μήπως θυμάσαι ποιος το ανέβασε το 2015;; Ο ίδιος ο Τσίπρας, επιβαρύνοντας εσένα και την οικογένεια σου με 11% περισσότερο Φ.Π.Α. όποτε ψώνιζες ή πήγαινες στη ταβέρνα. Μήπως το ξέχασες;;; Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, μια και φημιζόμαστε σαν τον «εξυπνότερο λαό του κόσμου». Μην μας απογοητεύσεις!

Η ανεργία – ισχυρίζεται ο Τσίπρας– μειώθηκε από το 25,5 % το 2015 στο 18.5 % το 2019. Ξεχνάει να μας πει πως:
(α). το 55 % των προσλήψεων στον Ιδιωτικό Τομέα είναι προσλήψεις εκ περιτροπής και μερικής απασχόλησης.
(β). Οι μισθοί περίπου του 30% των εργαζόμενων είναι κάτω από 500 ευρώ μηνιαίως και οι μισθοί περίπου 220.000 νέων εργαζόμενων είναι 180–250 ευρώ.
(γ). Πόσοι αλήθεια έφυγαν στο εξωτερικό τα χρόνια του Τσίπρα;;; Γιατί δεν αποκαλύπτονται οι πραγματικές στατιστικές;
(δ). Γιατί τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ – αγαπημένος οργανισμός της Μαρίας Αντουανέττας των Γιαννιτσών, κυρίας Έφης– δείχνουν 880.000 εγγεγραμμένους ανέργους και τα στοιχεία του ΟΑΕΔ, που βρίσκεται παραδοσιακά πλησιέστερα στον άνεργο, έδειχναν μέχρι πρόσφατα 1.100.000 και μάλιστα με αυξητικές τάσεις;;; Ποια είναι τα αληθινά στοιχεία του Αριθμού των ανέργων; Είσαι ευφυέστατος, είμαστε σίγουροι πως καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καλά.

Μέχρι τον Γενάρη του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στα κάγκελα για τις αυτοκτονίες. Όμως από το 2016 και μετά – πάνω από τρία χρόνια στατιστικές– δεν δημοσιεύονται για τις αυτοκτονίες. ΓΙΑΤΙ;;;

Πώς εξηγείται η σιωπή των λαλίστατων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που ξεσηκωνόντουσαν ακόμη και για τα ψυχοσεξουαλικά προβλήματα μιας Γαλοπούλας;

Γνωρίζαμε τον Αριστερό – με άλφα κεφαλαίο–
σαν άνθρωπο με τεράστια μόρφωση, απίστευτη αυταπάρνηση και θάρρος, ασύγκριτη ηθική ανωτερότητα. Χιλιάδες πήγαν στο εκτελεστικό απόσπασμα για να μην υπογράψουν δηλώσεις μετάνοιας τιμώντας τις ιδέες τους και την κοσμοθεωρία τους. Βλέπεις εσύ κάτι ανάλογο από τους σημερινούς ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ;;;Ρωτάμε μήπως και δεν το πήραμε είδηση, έστω καλόβουλα…

Μήπως,αντίθετα, βλέπεις αρπακτικά παντός καιρού,
χυδαίους Λούμπεν που πέφτουν με επτά μασέλες στο τραπέζι– χωρίς πετσέτες και μαχαιροπήρουνα παρακαλώ– ανθρώπους που εκτοξεύτηκαν με κοινωνικό καταπέλτη (διορισμός στο Δημόσιο) και προσπαθούν να χορτάσουν την απίστευτη λιγουριά τους;;; Αλλά και η αγάπη τους για τα κότερα με πρώτο τον Αλέξη;;; Μήπως εξηγείται επειδή έγιναν αποδεκτοί από το αστικό κατεστημένο και την εγχώρια Ελίτ κάνοντας «γούστα» μαζί της;;; Λέμε, μήπως.

Μήπως εντυπωσιάζεσαι από το ύφος των παλαιών συντρόφων σου; Και δη των γυναικών;
Γνώρισες ποτέ ανάλογη περίοδο της ελληνικής ιστορίας όπου να μαζεύτηκαν τόσες Μαρίες Αντουανέττες και Δούκισσες Βουργουνδίας;;; Με το γνωστό μπλαζέ ύφος, την αύρα νεοφώτιστης ψευτοδιανοούμενης, βλέμμα a la Πάπισσα Ιωάννα με αρκετή δοσολογία νεοφιλελεύθερου φεμινισμού, ύφος άγριου «αντισεξισμού» επιλεκτικού τύπου δηλαδή όπου μας συμφέρει και όλα καρυκευμένα με το γνωστό ύφος της αρχοντοχωριάτισσας που ανέβηκε οικονομικά και κοινωνικά από το πουθενά μέσω του ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ διορισμού, δηλαδή του κοινωνικού καταπέλτη…Θα ήθελες να αναφέρουμε ορισμένα – κυριολεκτικά αηδιαστικά– παραδείγματα;;;

Έχεις παρατηρήσει πλέον τα έργα και τις ημέρες των ΣΥΡΙΖΑΙΙΩΝ Λουδοβίκων και Αντουανέτων και είμαστε σίγουροι πως έβγαλες τα συμπεράσματα σου.
Και όχι μόνο αυτό. Ελπίζουμε – και ευχόμαστε – να ψηφίσεις και ανάλογα. Καταδικάζοντας την παρέα της Παρακμής και ποταπότητας που είναι ο Τσίπρας και οι λοχαγοί του.

Σκέφτηκες μήπως οι Κυβερνώντες έχουν σαν στόχο να συνηθίσεις στην αθλιότητα, την μιζέρια και το χαμήλωμα όλων σου των προσδοκιών με απαύγασμα την πλήρη σου εξαθλίωση που άλλωστε ήδη βιώνεις;;;

Θέλεις να συνεχίσεις με αυτό τον ρυθμό ώστε στο τέλος να μην σου μείνει ούτε το σπίτι δικό σου, χωρίς δουλειά και – εννοείται– καταχρεωμένος σε όλους; Συνήθισες τόσο πολύ τον βούρκο και στεναχωριέσαι μήπως σου λείψει;;;

Γνωρίζεις πολύ καλά πως μετά τον πάτο ακολουθεί ο απόπατος, ο βούρκος, ο υπόνομος.
Αηδιάζεις και μόνο στο άκουσμα της λέξης. Και έχεις απόλυτα δίκιο! Μόνο που ο μεγάλος Ιταλός, ο Δάντης – ένα εξαιρετικό παλικάρι από την Φλωρεντία που έγραψε αριστουργήματα– είχε γράψει πως «Ο δρόμος για την Κόλαση είναι στρωμένος με λουλούδια». Πρόσεξε λοιπόν τις εκλογικές σου προτιμήσεις – και μιλάμε για το βακτήριο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ – μήπως κατά λάθος σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερη κόλαση απΆ ότι ζεις. Γιατί τότε θα ισχύσει το ρηθέν του Δάντη – πονηρούλης, τον διώχνεις από την πόρτα και σου έρχεται από τα παράθυρο– που είπε κάποτε «Εδώ που μπήκες ξέχασε κάθε ελπίδα». Πρόσεξε αγαπητέ ψηφοφόρε, μην πάρεις στο λαιμό σου τον εαυτό σου, τους δικούς σου αλλά και όλους τους υπόλοιπους.

Όμως μήπως σκέφτηκες την οικογένεια σου, την γυναίκα ή τα παιδιά σου;;;

Θα σου άρεσε τα παιδιά σου να λένε «Γονέα 1
(εσύ δηλαδή) σήμερα θα βγω έξω!» η «Γονέα 2 (η γυναίκα σου, η μαμά του σπιτιού ) τι έχουμε να φάμε σήμερα ;». Μήπως θα ήθελες ο Γιώργος – ο γιος σου – να αλλάξει φύλο με νόμο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, και όχι επειδή το θέλει αλλά επειδή έτσι τον επηρέασε η παντοδύναμη προπαγάνδα των Media;;; Αλλά και εσύ όταν γνώρισες την γυναίκα σου υπέγραψες Ιδιωτικό Συμφωνητικό μαζί της πως θα τη φιλήσεις μήπως και σε κατηγορήσει για «σεξουαλική παρενόχληση»;;; Αλήθεια, θα ανεχτείς τον ψυχοπαθολογικού τύπου Προτεσταντισμό των Αμερικάνων που ποινικοποιούν τις σχέσεις των δυο φύλων, αυτών των βάθρων του ανθρώπινου γένους;;; Μήπως όλοι οι άνδρες πρέπει να βγούμε στην παρανομία a la ΚΚΕ δεκαετίας 1950 ή να κάνουμε αντάρτικο πόλεων εναντίον του ψυχωτικού και παρανοϊκού αστικού φεμινισμού της Ελίτ που πλασάρει επιτυχώς τα πρότυπα της στους «κάτω» δηλαδή στην πλέμπα δημιουργώντας τεχνηέντως δυο αντίπαλα στρατόπεδα που σφάζονται καθημερινά μεταξύ τους;;;

Έχεις αντιληφθεί πως δεν χτυπιέται απλώς η οικογένεια αλλά το ίδιο το ανθρώπινο γένος στο βιολογικό του υπόβαθρο;;; Καταργώντας τον άνδρα καταργείς και την γυναίκα δηλαδή τον άνθρωπο με άλφα κεφαλαίο, τουλάχιστον όπως τον γνωρίσαμε στα πέντε εκατομμύρια χρόνια ύπαρξης του.

Προφανώς σαν εργαζόμενος παρακολουθούσες τα συνδικάτα και τις δράσεις τους ή συμμετείχες σε πολιτικά κόμματα. Σήμερα, αυτό γιατί θεωρείται ξεπερασμένο;;; Αλλά και την Πατρίδα σου αγαπάς – και πολύ καλά κάνεις – και συγκινείσαι όταν ακούς την Ιστορία της αλλά και αγανακτείς όταν πωλείται τοις μετρητοίς στα συμφέροντα των Μεγάλων Δυνάμεων. Την θέλεις ισχυρή, οικονομικά ευημερούσα, κοινωνικά δίκαιη. Γιατί όπως φαίνεται ακόμη και το όνομα Ελλάδα σε συγκινεί. Φίλε, μήπως είσαι Ακροδεξιός, Εθνικιστής, ετερόκλητος όχλος, ξενοφοβικός, ισλαμοφοβικός, ομοφοβικός, τρανσφοβικός – είναι πολλές οι φοβίες σου αγαπητέ– δηλαδή τελικά μήπως είσαι Φασίστας;;; Γιατί είσαι προσκολλημένος σε συλλογικότητες – όπως θα έλεγε και ο καλός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ της διπλανής πόρτας– όπως το Έθνος, το Συνδικάτο, το Πολιτικό Κόμμα και η Κοινωνική Τάξη;;;

Γιατί κύριε θέλεις οικογένεια
και μάλιστα με γυναίκα και όχι με τον πλησιέστερο Ομοφυλόφιλο η Τρανσέξουαλ για να είσαι και στο κλίμα της εποχής, της εποχής του ΣΥΡΙΖΑ;;; Δηλαδή της εποχής της Παρακμής με π κεφαλαίο;;; Οι ομοφυλόφιλοι διεθνώς – αλλά και στην χώρα μας – αποτελούν την ναυαρχίδα της Ελίτ με μεγάλα Προνόμια και όχι απλώς δικαιώματα. Δεν θέλεις ένα γάμο μαζί τους μήπως και βελτιωθείς οικονομικά και φτιάξει η τύχη σου;;; Πολύ μίζερος και οπισθοδρομικός είσαι παιδάκι μου ! Αμάν πια !

Εάν όλα όσα σου περιγράψαμε δεν θέλεις να γίνουν καθεστώς – χωρίς καν να το καταλάβεις– και σε φοβίζουν σαν μελλοντικό 1984 του Όργουελ, τότε κοίταξε τι θα ψηφίσεις αλλά πρώτα κοίταξε τι δεν θα ψηφίσεις και αυτός είναι σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι επειδή στο λέμε εμείς αλλά επειδή κάθε ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί με βόλι στην καρδιά και το μυαλό του ελληνικού λαού. Και επειδή αγαπάς την χώρα σου και το λαό της πιστεύουμε πως δεν θα το κάνεις ! Γιατί δεν θέλεις να είσαι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ αλλά συνειδητοποιημένος Πολίτης μια και γνωρίζεις πως οι Λούμπεν είναι η μαγιά δηλαδή η Κοινωνική βάση του Φασισμού και της Αντίδρασης ! Μην το ξεχνάς ΠΟΤΕ !

Μεταμοντέρνα Αριστερά (31) – Λούμπεν ή συνειδητοποιημένος πολίτης;

Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 26, 2019 10:49 am    Θέμα δημοσίευσης: "...Κάνας Ρωμιός, ρε παιδιά;" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Κόμμα ισότητας, ειρήνης και φιλίας"

Συμμετέχει στις "Ευρωεκλογές" (αν δεν κάνω λάθος, γαλάζια είναι τα "ευρωψηφοδέλτια").

Δεν ξέρω αν μου ξέφυγε κάτι, αλλά δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ.

ΤΙ υποτίθεται; Πως οι Λαθροέποικοι θα ψηφίσουν μαζικά τέτοια κόμματα και ονόματα; Αν ναι, ο ΣΥΡΙΖΑ που τους έφερε εδώ κατά μάζες και τους "ελληνοποίησε" υπολογίζοντας στην ψήφο τους, ίσως βρεθεί ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες